Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Πανηγυρίζει το επερχόμενο δεκανίκι η Φώφη ,για την νίκη του Κούλη.



Πανηγυρίζει από αργά χθες για την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ το ΚΙΝΑΛ. Δηλαδή πανηγυρίζει το ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας.
Άλλαξαν οι καιροί, άλλαξαν και τα ήθη στο...πρώην ΠΑΣΟΚ που από τις καλές εποχές του, χρειάζεται να κάνεις σλάλομ στα ονόματα που χρησιμοποίησε για να ξεφύγει από το παρελθόν του και από τα χρέη του.

Ψάχνοντας λοιπόν θα βρεις πως το πρώην ΠΑΣΟΚ, κατέβηκε στις Ευρωεκλογές του 2014 ως «Ελιά», στις εθνικές εκλογές του Ιανουαρίου του 2105 ως «ΠΑΣΟΚ», στις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 ως «Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ)» για να καταλήξει στις Ευρωεκλογές του 2019 ως «Κίνημα Αλλαγής» (ΚΙΝΑΛ)…

Μετά από αυτό το ονοματολογικό σλάλομ του ΚΙΝΑΛ, καλεί σήμερα τους προοδευτικούς πολίτες να συστρατευθούν μαζί του, διότι όπως ανέφερε «αλλάζει ο πολιτικός χάρτης, το πολιτικό πουλόβερ του ΣΥΡΙΖΑ ξηλώνεται». Αλλά το καλό μας το άφησε για το τέλος:

«Το Κίνημα Αλλαγής γίνεται πρωταγωνιστής των εξελίξεων», είπε και αναρωτιόμαστε πώς ένα κόμμα που πέτυχε μαζί με άλλα  7,67% γίνεται ο πρωταγωνιστής, τη στιγμή που δεν μπόρεσε να πετύχει τα ποσοστά της προηγούμενη παρουσίας του, για να μην αναφέρουμε το στόχο του για διψήφιο ποσοστό.

Εννοεί μάλλον πως ετοιμάζεται να γίνει δεκανίκι του Κυριάκου Μητσοτάκη, ξεχνώντας το αποτέλεσμα που είχαν τα προηγούμενα, ΛΑΟΣ και  ΑΝΕΛ. Θα τους προτείναμε να είναι... «guest star» στο έργο της ΝΔ...
 .

Και για την ιστορία οι «αποδόσεις» του συγκεκριμένου κόμματος την τελευταία πενταετία:

Ευρωεκλογές 2014 – ΕΛΙΑ – 8,02%
Εθνικές Εκλογές Ιανουαρίου 2015 – ΠΑΣΟΚ – 4,68%
Εθνικές Εκλογές Σεπτεμβρίου 2015 – Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ + ΔΗΜΑΡ) 6,28%
Ευρωεκλογές 2019 – ΚΙΝΑΛ – 7,67%


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...