Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Νέα ψαρούκλα στα δίχτυα του... σταλμένου Ψαριανού.



Ρε χαζοχαρούμενο κοπέλι, εάν δεν έχεις ένα Ψαριανό στην βάρκα σου πως θέλεις να κερδίσεις τις εκλογές; Επειδή προέρχεσαι από το κωλόσογο, η επειδή συμφωνήσατε με τον Τσίπρα να του δώσετε εκλογικά την Κρήτη για να σε σπρώξει στην Αθήνα ;
 Δεν φτάνουν .
Είσαστε τόσο πολιτικά παλιοτόμαρα που ήξερε ο λαός τι κάνετε πίσω απο την πλάτη του, θα σας έπαιρνε μέρα νύχτα με τις πέτρες, και όχι να σας ψηφίσει κιόλας.   

Αναβρασμός, επικρατεί στο επιτελείο του υποψηφίου δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη, ύστερα από τη διαρροή μέτρησης που έγινε για λογαριασμό της Γερμανικης πρεσβείας.
Η έρευνα που έγινε σε ασυνήθιστα μεγάλο δείγμα, περίπου 2000 ατόμων, εμφανίζει τον κ. Μπακογιάννη πρώτο, αλλά με δυσκολία να ξεπεράσει το όριο του 32%-33% και τον Ηλία Κασιδιάρη καθαρά δεύτερο και να έχει ήδη κλειδώσει το εντυπωσιακό ποσοστό (16,12%) που είχε αποσπάσει στις αντίστοιχες εκλογές του 2014 και να οδεύει για ακόμη ψηλότερα.
 
Το βασικό στοιχείο της μέτρησης είναι ότι όπως δεν αμφισβητείται η πρωτιά του  Μπακογιάννη, δεν αμφισβητείται και η δεύτερη θέση του υποψήφιου της Χρυσής Αυγής που είναι παγιωμένη, καθώς η διαφορά του από τους άλλους υπόλοιπους διεκδικητές του χρίσματος είναι απόλυτα καθαρή, ξεπερνώντας το εύρος οποιουδήποτε στατιστικού σφάλματος.



Σχολιάζοντας το υποθετικό σενάριο η διαφορά μεταξύ των δύο κομμάτων να είναι μικρή έως οριακή και στο εάν θα υπάρχει θέμα για τη Νέα Δημοκρατία, είπε πως «επειδή βρισκόμαστε σε θέση μάχης, εγώ αυτά δεν τα συζητάω. Εγώ βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή για να έχει Νέα Δημοκρατία μια μεγάλη διαφορά, και αυτή την πολιτική ακολουθώ, αυτή υπερασπίζομαι και γι’ αυτή παλεύω».
Απαντώντας στο ερώτημα εάν υποθετικά έστω ήταν πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην πορεία που ακολουθήθηκε από τον Σεπτέμβριου του 2015 μέχρι αρχές του 2018, θα είχε κάνει κινήσεις διαφορετικές από αυτές που ακολούθησε η Ν.Δ. σημείωσε: «Δε νομίζω ότι είναι η κατάλληλη ώρα, προεκλογικά, να συζητήσουμε τέτοια θέματα. Θα σας θυμίσω όμως ότι εγώ είχα καταθέσει μια άλλη πρόταση εκείνη την εποχή και ο Κυριάκος Μητσοτάκης μια άλλη. Προτιμήθηκε τελικά η πρόταση του Κυριάκου. Τώρα το τι έγινε, τι δεν έγινε, θα το δείξει η ιστορία...».

 Ε.. ρε Αυγενάκη με τις... συνωμοσίες σου, τι  θα πάθεις.


Οι "διάσημοι" στα ψηφοδέλτια συλλέγουν ψήφους λόγω αναγνωρισιμότητας και μετά ψηφίζουν αποκλειστικά ότι τους διατάξουν σκοτεινά κέντρα αποφάσεων.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απόφαση-σοκ: Η Κυβέρνηση δίνει €500.000 για να προπαγανδίσει υπέρ των «Πρεσπών» – Μοιράζουν κρατικό χρήμα!
15
SHARES
Δημοσίευση: 8 Μαΐου 2019, 4:38 μμ

Με απόφαση του γενικού γραμματέα Ψηφιακής Πολιτικής Γιώργου Φλωρεντή, ύστερα από υπουργική εντολή, της 25ης Απριλίου 2019, εγκρίνεται η δέσμευση πίστωσης ύψους 500.000 ευρώ για την πραγματοποίηση ισόποσης δαπάνης προβολής.



Πρόκειται για την υλοποίηση “τεκμηριωμένου αιτήματος της Διεύθυνσης Ενημέρωσης για την αναγκαιότητα πραγματοποίησης δαπάνης, συνολικού ποσού 500.000ευρώ, που αφορά στη δημοσίευση μέσω του Τύπου της Συμφωνίας των Πρεσπών ‘Τελική Συμφωνία για την επίλυση των διαφορών οι οποίες περιγράφονται στις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, 817(1993), τη λήξη της ενδιάμεσης συμφωνίας του 1995 και την εδραίωση στρατηγικής εταιρικής σχέσης μεταξύ των μερών’, ώστε να λάβουν γνώση όλοι οι Ελληνες πολίτες, σε συνέχεια σχετικής κυβερνητικής δέσμευσης”.

Στο μεταξύ, με χθεσινή απόφαση του ίδιου υπουργείου εγκρίθηκε με απευθείας ανάθεση η δαπάνη “παραγωγής βίντεο σχετικά με το περιεχόμενο της Συμφωνίας των Πρεσπών, το οποίο θα αξιοποιηθεί για χρήση στα ειδικά ενημερωτικά δελτία της Υπηρεσίας και τους αντίστοιχους λογαριασμούς social media, στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας και στους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και στο πλαίσιο εκδηλώσεων”. Το κόστος της παραγωγής θα ανέλθει σε 1.860ευρώ.

Πρόκειται για μια απίστευτη απόφαση. Ο ΣΥΡΙΖΑ παραχώρησε “μακεδονική” γλώσσα και “μακεδονική” ταυτότητα στους Σκοπιανούς και τώρα μας στέλνει και το λογαριασμό από πάνω για να εμπεδώσουμε το περιεχόμενο της Συμφωνίας των Πρεσπών! Με εντολή λοιπόν του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά πληρώνουμε 500.000 ευρώ για τη δημοσίευση μέσω του Τύπου της Συμφωνίας την ώρα που γυρίζεται και βίντεο για τους όρους της για να προωθηθεί από τα κυβερνητικά social media.

https://www.pentapostagma.gr/2019/05/%CE%B1%CF%80%CF%8C%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CE%B7-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B4%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-e500-000-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1.html

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ !!!
ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ , ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ !!!
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Α Κ Υ Ρ Η !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...