Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Αθάνατος.




Πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Βασίλη Φθενού . Πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι φορέων και αρχών τίμησαν τη μνήμη του Ήρωα των στρατιωτικών επιχειρήσεων της Κύπρου.
Με υπερηφάνεια και συγκίνηση η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου, εκπρόσωποι φορέων και αρχών, πλήθος κόσμου και συμπολεμιστές του Βασίλη Φθενού στις πολεμικές επιχειρήσεις του ’74 στην Κύπρο, τίμησαν τη μνήμη του Ήρωα, πρώην Προέδρου της κοινότητας Γωνιών και πρώην Δημάρχου Τυλίσου, στην τελετή αποκαλυπτηρίων της προτομής του που φιλοτέχνησε ο γλύπτης και εικαστικός Γιάννης Μπάρδης.
Στεφάνια στην προτομή του Βασίλη Φθενού κατέθεσε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κ. Μαμουλάκης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Στ. Αρναουτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευρ. Κουκιαδάκης, εκ μέρους του Ευρωβουλευτή Μ. Κεφαλογιάννη ο Κ. Κεφαλογιάννης, εκ μέρους του Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας Κ. Κενεβέζου, ο Αντιδήμαρχος Μ. Παπαδομανωλάκης, ο Δήμαρχος Ανωγείων Μ. Καλλέργης (που έβαλε τα πράγματα στην σωστή τους βάση λέγοντας στον λόγο του, πως κάποιοι που πολέμησαν τον Βασίλη λόγω της ακεραιότητας του, βρίσκονται και ανάμεσα μας.), εκ μέρους της Ένωσης Δημάρχων Κρήτης ο Γ. Μαρκογιαννάκης, οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Γωνιών, Κεραμουτσίου, Μαράθους και Μονής, ο εκπρόσωπος του Ανώτατου Δ/τη Φρουράς Ηρακλείου Αντισυνταγματάρχης Κ. Τσαντηράκης, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Β. Μανουράς, ο εκπρόσωπος της ΛΕΦΕΔ Ηρακλείου Γ. Λαμπράκης, ο Πρόεδρος των Εφέδρων Αξιωματικών Ηρακλείου Π. Κρουσταλάκης, ο εκπρόσωπος των Απόστρατων Αξιωματικών Π.Α. Ηρακλείου – Λασιθίου Κ. Φωτόπουλος, εκ μέρους του Συλλόγου Κομάντος ’74 ο Πρόεδρος Π. Αφάλης και ο Δ. Τσαγκαράκης, οι Πρόεδροι των Πολιτιστικών Συλλόγων Γωνιών, Καβροχωρίου, Μαράθους και Μονής, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Σπ. Καλλέργης και Μ. Μποκέας, η οικογένεια του Ήρωα των στρατιωτικών επιχειρήσεων της Κύπρου από τη Μονή, Νικολάου Καβροχωριανού και η οικογένεια του Ήρωα Βασίλη Φθενού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...