Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Το διάβασε στην ίδια σφαίρα που είχε δει το τέλος του και ο κουρασμένος.





Ο ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ως καλό μέντιουμ βλέπει ενδεχόμενη νοθεία στις κάλπες ...πριν γίνει.

Προπαρασκευαστικές για  επερχόμενη «ήττα»  είναι οι δηλώσεις από το γραμματέα της Ν.Δ. Λευτέρη Αυγενάκη. Προσπάθησε, έστω και σε… ήπιους τόνους, να διατυπώσει το πρωί πως υπάρχει πληροφόρηση για ενδεχόμενη απόπειρα νοθείας στις επικείμενες εκλογές.
Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, ανέφερε «ξεκαθαρίζουμε ότι για εμάς η μάχη δεν θα σταματήσει μέχρι και την ώρα που θα κλείσουν οι κάλπες, αλλά και την ώρα της καταμέτρησης των αποτελεσμάτων και στις ευρωεκλογές και στις αυτοδιοικητικές εκλογές».
Η αποστροφή αυτή προκάλεσε τους δημοσιογράφους, οι οποίοι ζήτησαν από τον γραμματέα της Ν.Δ. να δώσει διευκρινίσεις με τον κ. Αυγενάκη να σημειώνει ότι υπάρχει ο φόβος και η αίσθηση , δεν νομίζω ότι θα γίνουν συντονισμένες ενέργειες από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, αλλά υπάρχει διάχυτη η πληροφόρηση,  ότι κάποιοι είναι αποφασισμένοι, εάν τα καταφέρουν και εάν τους το επιτρέψουμε ακόμα και να αλλοιώσουν τα εκλογικά αποτελέσματα, δηλαδή την άποψη των Ελλήνων πολιτών. Τους λέμε, λοιπόν, ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι εκεί».
Οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος επέμειναν ρωτώντας «επειδή δεν είστε τυχαίο πρόσωπο, είστε ο γραμματέας του κόμματος της ΝΔ, συνειδητά μας λέτε ότι υπάρχει συζήτηση και υποψία νοθείας;».
«Υπάρχει διάχυτη η πληροφόρηση επαναλαμβάνω δεν έχουμε, ούτε πιστεύουμε ότι υπάρχει συντονισμένη ενέργεια από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ- αλλά υπάρχει η διάθεση από ορισμένους, που κινούνται σε αυτό τον χώρο, να αλλοιώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα. Αυτό δεν θα επιτραπεί» ήταν τα λόγια του Λευτέρη Αυγενάκη.

Αφού θέλεις να κυβερνήσεις ρε άχρηστε  φρόντισε να έχεις εκλογικούς αντιπροσώπους σε όλα τα εκλογικά τμήματα. Όλα τα άλλα είναι μπούρδες, και εκ του πονηρού. Προετοιμάζεις το έδαφος για... μικρή διαφορά. Εαν υπήρχε έστω και μια μέτρια αντιπολίτευση η διαφορά θα ήταν είκοσι τουλάχιστον μονάδες. Είστε όμως για τα σκουπίδια, η έστω, άντε,  για ....αφισοκόλληση.  Ο δε Αυγενακης που το παίζει μέγας  κομματάρχης τα έχει κάνει κυριολεκτικά  μπάχαλο.Σπρώχνει μέχρι αηδίας αποκλείοντας ικανά στελέχη, ότι σαβούρα υπάρχει δίπλα του, (γιατί μόνο σαβούρα θα δεχόταν να είναι υποτακτικοί του), για να έχει εσωκομματικούς ψήφους, καταστρέφοντας κυριολεκτικά την εναπομένουσα Νουδούλα. .  





Βάζει και το....ΜΕΛΟΣ για πισινή, λες και θα εκλεγούν πολλά δικά του ....ΜΕΛΗ.

Ρε σανοπώλη πάρ΄το είδηση. Αν δεν έχεις τους ταξιτζήδες, τους φορτηγατζήδες, και τους κτηνοτρόφους την πάτησες. Και από ότι δείχνει δεν τους έχεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...