Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Οι Γερμανοί έκαναν το "ποδαρικό" στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.





Μία πτήση από το Ανόβερο της Γερμανίας εγκαινίασε την τουριστική περίοδο στο Ηράκλειο, σήμερα το πρωί, μετά το άνοιγμα του αεροδρομίου Ηρακλείου, Νίκος Καζαντζάκης, για πτήσεις από το εξωτερικό. Η υποδοχή του πρώτου αεροσκάφους έγινε, όπως απαιτεί το έθιμο, με μία υδάτινη αψίδα που σχηματίστηκε στην πίστα του αεροδρομίου και με μία μικρή τελετή, παρουσία εκπροσώπων των τοπικών Αρχών, οι οποίοι καλωσόρισαν τους επισκέπτες με κεράσματα και κρητική μουσική που έπαιζαν ζωντανά Κρήτες καλλιτέχνες. Το πρώτο αεροσκάφος έφτασε με πληρότητα 100% στο Ηράκλειο.




5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χα χα χα ..Καλώς τα τουριστάκια τα ζουμπουρλούδικα...Με τέτοιο “γουρλή” πρωθυπουργό την πουτσίσαμε.,

Ανώνυμος είπε...

Τα εισαγόμενα κρούσματα κορονοϊού αυξάνονται σταθερά . Χθες τα 9 από τα 20 κρούσματα. Αν γίνουν πολλά και έχουμε και θανάτους κάποιοι δολοφόνοι- πολιτικοί θα πρέπει να κρεμαστούν.

Ανώνυμος είπε...

Σιεστες στους απογονους των χασαπηδων. Ειμαστε για κρεμαλα γαμω τα μυαλα που κουβαλαμε.

Ανώνυμος είπε...

Μας έλεγαν ότι θα γίνουμε τα γκαρσόνια της Ευρώπης, όχι ότι θα γίνουμε τα χίπστερ γκαρσόνια της Ευρώπης. Το πήγαμε όμως ένα βήμα μπροστά.Θα γίνουμε και οι νοσοκόμες στο νοσοκομείο της ευρωπης.

Ανώνυμος είπε...

το 1981 σε προεκλογικη συγκεντρωΣΗ Ο ΖΙΓΔΗΣστην πλατεια ελευθεριασ στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ ειπε....προσεχτε γιατι θα γινομε οι φιλλιπινεζεσ τησ Ευρωπης...το τι κραξιμο εφαγε .....το ΠΑΣΟΚ ΕΒΡΑΖΕ ΤΟΤΕ.........ΔΕΝ ΒΑΖΩΜΕ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΛΟΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...