Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Οίκος ανοχής το Μαξίμου.





Κούλης : Ως πρωθυπουργός της Ελλάδος, υποστηρίζω την αξία να καθιερωθεί θέση Υπευθύνου στο ευρωπαϊκό πλαίσιο για την παρακολούθηση τήρησης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο εργασιακό περιβάλλον, και είμαι έτοιμος να συμβάλλω στη διαμόρφωση μιας ειδικής «ατζέντας» με έμφαση στα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι στο επιτελείο μου περιλαμβάνονται και μέλη της.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΜΙΛΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΜΙΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΟΦΣΟΡΟΔΟΞΟΙ ΒΑΨΩΜΑΛΛΙΑΔΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΟ ΠΡΩΚΤΟΧΕΣΜΕΝΟΙ Κ@ΛΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

Πωλητης κολλαγονου και αγιων ......

Ανώνυμος είπε...

Τον"εφαγαν"τα κοψιδια!Λιποθυμησε περπατωνταs ο"Εθνικοs Κολοτουμπαs"λογω υπερκαταναλωσηs φαγητου!Χτυπησε στο προσωπο απο την πτωση και πηε στο νοσοκομειο!
Μαζι με την συζυγο του βενη Καρατζαφερη,και τον πρωην αντιπροεδρο τηs βουληs τον Βαη Αποστολατο,με τιs γνωστεs ιδιαιτεροτητεs,ο"Εθνικοs Κολοτουμπαs"απολαμβανε το δειπνο τουs σε πασιγνωστο κοσμικο στεκι στην Καστελα του Πειραια.Μιλαμε για πολυ φαι!Το τραπεζι ηταν γεματο με κοψιδια απο την μια ακρη στην αλλη!!!
Λυπηρο το γεγονοs αλλα η αχορταγια ειναι...κακο πραγμα ρε παιδι μου!!!!

Υ.Γ στον Πειραια οι κατοικοι διαμαρτυρονται εντονα για δυσοσμια βρωμα σκατιλα λενε οτι ανοιξε μια υπερμεγεθη σακκουλα με σκατα!!!βρωμοκοπισε η καστελα απο τα σκατα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...