Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020

Γίνεται του....μπάτσου το κάγκελο.Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ συνελήφθη στη Βόρεια Ελλάδα γιατί «είχε σκάψει όλο τον νομό ψάχνοντας για λίρες και χρυσό». Ο αστυνομικός – χρυσοθήρας που υπηρετεί σε υψηλή θέση σε νομό της Βορείου Ελλάδας είχε μπει στο στόχαστρο των «Αδιάφθορων» της Αστυνομίας μετά από καταγγελίες για την περίεργη δράση του. Μαζί του φέρεται να έχουν συλληφθεί άλλα 13 άτομα μεταξύ αυτών και άλλοι δύο συνάδελφοί του αστυνομικοί.
Η όλη επιχείρηση των Αδιάφθορων της Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με τα κεντρικά της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων στην Αθήνα όπου έχει τον συντονισμό είναι σε πλήρη εξέλιξη ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως βρέθηκαν μηχανήματα ανεύρεσης χρυσού και χρήματα.

Ένα ακόμη χτύπημα στα κυκλώματα επίορκων αστυνομικών καθώς χθες συνελήφθη ένας ακόμη ένστολος στον Πειραιά για συμμετοχή σε μεγάλο κύκλωμα εκβιαστών που έκανε κουμάντο στο «μεγάλο λιμάνι». Φυσικά, σε εξέλιξη βρίσκεται και η έρευνα της Εισαγγελίας και των Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ για το μεγάλο κύκλωμα στο οποίο συμμετείχαν υψηλόβαθμοι αστυνομικοί και αποκαλύφθηκε μέσα από το πόρισμα της ΕΥΠ.

Εγκληματική οργάνωση που έπραττε εκβιασμούς σε καταστήματα, εκρήξεις, εμπρησμούς, ξυλοδαρμούς και πολλά ακόμα εξάρθρωσε η αστυνομία, καθώς συνέλαβε 11 μέλη της, μεταξύ των οποίων και ένας αστυνομικός. Επίσης, τρεις δεν συνελήφθησαν γιατί εξέλειπαν οι λόγοι του αυτοφώρου, ενώ αναζητούνται τρεις ακόμα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...