Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Αν δεν στηρίξεις το "σπίτι" σου θα πέσει να σε πλακώσει.

Μπορεί το μαγαζί "Χρυσή Αυγή" να έχει καταρρεύσει πολιτικά αλλά ο ιδιοκτήτης του  βρήκε όπως φαίνεται τον τρόπο να τακτοποιήσει τη σύζυγό του σε θέση μετακλητής υπαλλήλου της Βουλής.
Όπως και κάθε αρχηγός πολιτικού κόμματος, που έχει περάσει από τη Βουλή, δικαιούται βάσει κανονισμού να διατηρεί πολιτικό γραφείο στη Βουλή και αντίστοιχες θέσεις μετακλητών υπαλλήλων.
Αυτό το «παραθυράκι» εκμεταλλεύτηκε και ο ίδιος διορίζοντας τη σύζυγό του, η οποία μέχρι την περασμένη κοινοβουλευτική περίοδο ήταν βουλευτής.
Η λεπτομέρεια ωστόσο είναι ότι μπορεί να διορίστηκε ως μετακλητή υπάλληλος, ωστόσο η συγκεκριμένη θέση δεν έχει όριο και ημερομηνία λήξης από τη στιγμή που ανάλογες θέσεις σε γραφεία πρώην πρωθυπουργών και αρχηγών κομμάτων διατηρούνται μέχρι να αποβιώσουν τα πρόσωπα που τις κατέχουν, με αποτέλεσμα να διορίζουν και να απομακρύνουν όποιον και όποτε θέλουν.

Τώρα θα μας πείτε...σιγά το πράμα... Και στο ευρωκοινοβούλιο μάς εκπροσωπεί μια Βουλγάρα καθαρίστρια, εκλεκτή του σύριζα, αλλά δεν το κάνουμε θέμα !!

 

Ακυρώνει πραξικοπηματικά το Μαξίμου το διορισμό Ζαρούλια ως μετακλητή στη Βουλή.

Και ασφαλώς όλοι θα συναινέσουν στο πραξικόπημα. Όταν θα γίνει όμως καθεστώς - μπούμερανγκ θα ουρλιάζουν .

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ρε θα μας τρελάνουν. Εξαλείψαμε τους ναζί στην Ελλάδα, αλλά είμαστε κολλητοί με τους Γερμανούς

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...