Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Το εξοδιό-χαρτο.

Παραιτήθηκε ο διοικητής του νοσοκομείου Καρδίτσας μετά από παρέμβαση του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, αφού ο πρώτος φέρεται να διακίνησε έγγραφο μεταξύ των υγειονομικών του νοσοκομείου με το οποίο ζητούσε τη συναίνεσή τους στον εμβολιασμό. Παράλληλα για τον ίδιο λόγο διετάχθη και Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τη διακίνηση του εγγράφου από την Επιστημονική Επιτροπή του Νοσοκομείου, «κατά παράβαση των οδηγιών της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, και να αποδοθούν ευθύνες», αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας. Εν τέλει ο διοικητής του νοσοκομείου παραιτήθηκε.

Ένα χρόνο και δύο μήνες μετά την απασχόληση της επικαιρότητα με τον διορισμό ημετέρου και συγκεκριμένα του 80χρονου πολιτευτή της ΝΔ, Κώστα Πατέρα στη θέση του διοικητή του νοσοκομείου Καρδίτσας, το νοσοκομείο επανέρχεται στους τίτλους της επικαιρότητας και πάλι για τον διοικητή του. Ο αντικαταστάτης του Κ. Πατέρα που είχε παραιτηθεί μετά τον σάλο που είχε προκληθεί, επίσης παραιτήθηκε με παρέμβαση του υπουργού Υγείας, αφού διακίνησε έγγραφό στους υγειονομικούς πριν τον εμβολιασμό τους, με το οποίο ζητούσε τη «συναίνεσή τους», για το εμβόλιο του οποίου οι παρενέργειες δεν είναι γνωστές, ενώ όπως υποστήριζε μπορεί να είναι και θανατηφόρες.

Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι ήταν τον Νοέμβριο του 2019 όταν ο προηγούμενος διοικητής του νοσοκομείου Καρδίτσας και πολιτευτής της ΝΔ, Κώστας Πατέρας, παραιτήθηκε μετά το πλήθος αντιδράσεων, ενώ είχε παραδεχτεί και ότι ο διορισμός του αποτελούσε εξαργύρωση εκλογικής «χάρης» στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ! ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ζητούν (επισήμως) απαλλαγή από ποινικές και αστικές ευθύνες για τον κορονοϊό και τα εμβόλια...

 

ΕΞΑΛΛΗ η Μόσχα με την (πρόεδρο της ελληνικής επιτροπής εμβολιασμών) Μαρία Θεοδωρίδου...

 

Ο Πλανήτης σε αμηχανία. Μερκελ-Μακρον επιφυλακτικοί στον μαζικό εμβολιασμό.


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...