Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε ένα κυβερνητικό έγκλημα

Ο Μπουμπούκος- Γεωργιάδης  είπε...“Θέλω να είμαι ειλικρινής, ένας από τους λόγους που ελήφθη η απόφαση για την καραντίνα αυτής της εβδομάδος, ήταν το προηγούμενο της Θεσσαλονίκης. Τότε κάποιοι λοιμωξιολόγοι μάς έλεγαν ότι θα έπρεπε να γίνει καραντίνα στη Θεσσαλονίκη πριν την εορτή του Αγίου Δημητρίου. Εμείς από σεβασμό στην... παράδοση, στην Ορθοδοξία στην πίστη, δεν βάλαμε καραντίνα πριν τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου. θυμίζω ότι αυτό ήταν το βασικότερο λάθος που έγινε στη Θεσσαλονίκη, και το παραδέχθηκε και ο πρωθυπουργός στη Βουλή”.

Μετά τον σάλο το έριξε στο ζεϊμπέκικο λέγοντας ότι ..."Ουδέποτε αναφέρθηκα, στην πρωινή εκπομπή του Σκάι, σε εισήγηση της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων. Αναφέρθηκα σε κάποιους λοιμωξιολόγους, αυτούς που έβγαιναν στα τηλεοπτικά δίκτυα και εισηγούντο αυστηρότερα μέτρα. Είναι αυτονόητο ότι εισήγηση της Επιτροπής για καραντίνα στη Θεσσαλονίκη πριν από τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου ουδέποτε έχει υπάρξει και αυτονοήτως εάν είχε υπάρξει, θα είχε γίνει αποδεκτή από την κυβέρνηση

Μπορεί ο Γεωργιάδης με πονηρό τρόπο να έστρεψε την κουβέντα στα περί "διαστρέβλωσης", αφού πράγματι το ότι κάποιοι λοιμωξιολόγοι ζητούσαν "σκληρά μέτρα εδώ και τώρα", δεν σημαίνει επίσημη εισήγηση της επιτροπής, ωστόσο η ουσία βρίσκεται αλλού.

Ο υπουργός, περιέγραψε την κυβέρνηση μπροστά σε ένα δίλημμα όσον αφορά στη Θεσσαλονίκη.  Το δίλημμα ήταν αν θα επέλεγε την επιβολή lockdown πριν ή μετά τη γιορτή του Αγ. Δημητρίου.

Προσπαθώντας να εξηγήσει την επιλογή της κυβέρνησης, που όλοι γνωρίζουμε ποια ήταν και ποια αποτελέσματα είχε, είπε το εξής: "Εμείς από σεβασμό στην παράδοση, στην Ορθοδοξία στην πίστη, δεν βάλαμε καραντίνα πριν τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου".

Τα περί λοιμωξιολόγων λοιπόν δεν έχουν καμία σημασία.

Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι ο Γεωργιάδης, αποκάλυψε ότι ελήφθη μια απόφαση "από σεβασμό στην Ορθοδοξία" και όχι για παράδειγμα επειδή υπήρχαν καθησυχαστικές εισηγήσεις ή επειδή τα στοιχεία έδειχναν ότι δεν είχε έρθει η ώρα για lockdown.

Αν η κυβέρνηση καθυστέρησε το lockdown από σεβασμό στην Ορθοδοξία, δηλαδή για τις ψήφους και  το ενδεχόμενο πολιτικό κόστος, τότε διέπραξε έγκλημα που μετριέται σε απώλειες ζωών.

Επομένως ή ο Γεωργιάδης λέει αλήθεια και τότε η κυβέρνηση μιας κανονικής χώρας θα έπρεπε  να απολογηθεί στον λαό για τις ζωές που χάθηκαν και για τα δύο μέτρα και δύο σταθμά που εφαρμόζει στην επιβολή των μέτρων ή ο υπουργός λέει ψέματα και δεν μπορεί να παραμείνει στο κυβερνητικό σχήμα...

news247.gr

 

Σε πλήρη σύρραξη Μητσοτάκης -Γεωργιάδης


Ο Μάκης Βορίδης υπουργός Εσωτερικών! Ε, λοιπόν, δεν είναι καθόλου αστείο. Είναι ανατριχιαστικά σοβαρό. Διότι ο Μάκης Βορίδης θα στήσει τις κάλπες, θα οργανώσει τις επόμενες εκλογές, θα διασφαλίσει το αδιάβλητο τους, θα εγγυηθεί ότι ο ελληνικός λαός θα εκφραστεί ελεύθερα.

 

Προς γενικό lockdown η Κύπρος…

 

Γερμανία: Παράταση lockdown, νέοι περιορισμοί


 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι το πολεμικό ανακοινωθέν με το οποίο ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθαρίζει ότι εφεξής ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τον βρίσκει μπροστά του.
Ο λόγος είναι γνωστός: με δυο ανασχηματισμούς τον αποψίλωσε από αρμοδιότητες.
Έμεινε σε ένα υπουργείο σχεδόν άεργος και με ρόλο υποδεέστερο από τον αναπληρωτή υπουργό και τον υφυπουργό του. Αυτό που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι ολοκληρώθηκε τώρα.
Για τον Γεωργιάδη, αντιπρόεδρο του κόμματος ακόμη- ο τίτλος «υπουργός Ανάπτυξης» είναι αδειανό πουκάμισο. Ενώ αντίθετα δίπλα του ο Βορίδης ανακτά τα πρωτεία που είχε απέναντί του στον ΛΑΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ανάξιος σχολίων ο γυμνοσαλιαγκας...

Ανώνυμος είπε...

Η απαντηση του Γρ.Βαλλιανατου:Ειναι σαφεs οτι ο κυριοs Γεωργιαδηs δεν εχει καταλαβει ουτε σε πια ηπειρο ζει ουτε σε ποια χωρα ζει ουτε ποιο ειναι το νομικο καθεστωs αυτηs τηs χωραs!!!
Δεν θα ερθω στο επιπεδο του να φανταστω τι θα μπορουσε να ειναι εκεινοs στην αρχαιοτητα!!!Θα τον συμβουλευα ομωs πριν κανει τετοιεs δηλωσειs"(οι οποιεs απευθυνονται και σε εμενα προσωπικα)"Να συμβουλευεται τον συναδελφο του Βαιτση Αποστολατο...Να ρωτησει αν εκεινοs θα ηταν βουλευτηs στην αρχαιοτητα...γιατι φανταζομαι οτι στο κομμα του τα συζητανε αυτα πριν γινουν εκλογεs!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...