Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Από το Click Away στο Click Bye Bye και ξανά στο Click Away πριν το click in shop .

Η κυβέρνηση αποφάσισε χωρίς τους λοιμωξιολόγους  το άνοιγμα των καταστημάτων λιανικής από τις 11 Ιανουαρίου με click away και πιθανόν το άνοιγμα των επιχειρήσεων που κατέβασαν ρολά αυτήν την εβδομάδα, δηλαδή κομμωτήρια και βιβλιοπωλεία. Tο click in shop που αφορά την επίσκεψη σε κατάστημα με προκαθορισμένο ραντεβού θα εφαρμοστεί λίγες ημέρες αργότερα, δηλαδή κοντά στις 15 Ιανουαρίου.

Πλέον η κυβέρνηση πήρε την κατάσταση στα χέρια της και «τρέχει» να προλάβει ό,τι μπορεί ενόψει... εκλογών, τις οποίες έδειξε ο χθεσινός ανασχηματισμός.

Με το click in shop ο καταναλωτής θα μπορεί να κλείνει τηλεφωνικά ή διαδικτυακά ραντεβού για την επίσκεψή του στο κατάστημα σε προκαθορισμένη ώρα, να διαλέγει το προϊόν που τον ενδιαφέρει εκεί, να το δοκιμάζει εφόσον επιθυμεί και να το πληρώνει εντός του καταστήματος. Οπωσδήποτε θα ισχύει η υποχρέωση αποστολής μηνύματος με το ραντεβού από το κατάστημα προκειμένου να μπορέσει να μεταβεί εκεί ο καταναλωτής. Επίσης υποχρεωτική θα είναι – όπως και για κάθε άλλη μετακίνηση - η αποστολή sms στο 13033, με την ένδειξη 2 εφόσον πρόκειται για αγορές. Ολα αυτα  γιατί η πλειονότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του click away λόγω έλλειψης τεχνικών υποδομών όπως τα e-shop, γεγονός που αποτυπώθηκε και στον τζίρο των εορτών, το 80% του οποίου έκαναν 150 – 200 μεγάλες αλυσίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...