Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

Έκoψε το αυγολέμονο;

Προβληματισμός για την αναβολή εμβολιασμών σε ορισμένους υγειονομικούς της Κρήτης.

Αναστάτωση έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες σε υγειονομικούς του Ρεθύμνου και όχι μόνο, καθώς ενώ όλα έμοιαζαν έτοιμα για την ταυτόχρονη έναρξη των εμβολιασμών σε όλα τα νοσοκομεία της Κρήτης την Δευτέρα, υγειονομικοί του Ρεθύμνου που είχαν προγραμματισμένο ραντεβού έλαβαν μήνυμα στο κινητό τους που τους ενημέρωνε ότι ο εμβολιασμός τους… αναβάλλεται επ’ αόριστον. Για την ώρα δεδομένη είναι η αυριανή μεταφορά των εμβολίων στο ΠΑΓΝΗ και το Νοσοκομείο Χανίων και η έναρξη των εμβολιασμών στους υγειονομικούς αυτών των νοσοκομείων την Δευτέρα, όμως παραμένει ένα μεγάλο ερωτηματικό για το αν θα συμβεί το ίδιο ταυτόχρονα στο Ρέθυμνο, το Βενιζέλειο και το Λασίθι. 

Από το απόγευμα ως τώρα με άνωθεν εντολές ακυρώνονται οι για Δευτέρα 4 Ιανουαρίου προγραμματισμένοι εμβολιασμοί υγειονομικών στα νοσοκομεία Βόλου, Χαλκίδας, Τρίπολης και Μεσολογγίου. Τι γίνεται ρε παιδιά; Ρεβάνς από "Αρίστους" μετά το ξεμπρόστιασμα; Και στο ΕΙΕΑ (Αθήνα, 1η ΥΠΕ)
Βάλτε και Πύργου, Κυπαρισσίας, Λαμίας, Ξάνθης, Σερρών, Καραμανδάνειο.

Επικοινωνιακά η κυβέρνηση έχει κάνει …σημαία το εμβόλιο. Όμως εμβόλια δεν ήρθαν στους αριθμούς που είχαν ανακοινώσει και οι εμβολιασμοί πήγαν καλά μόνο όσο εμβολιάζονταν, υπουργοί και κυβερνητικοί αξιωματούχοι! Αμέσως μετά άρχισαν τα προβλήματα. Σύμφωνα με καταγγελίες έχουν υπάρξει ήδη αναβολές.

«Οι εμβολιασμοί συνεχίζονται κανονικά, χωρίς καμία διακοπή, στα 9 Νοσοκομεία της χώρας» και ως εκ τούτου, «δεν υφίσταται κανένα θέμα αναβολής ή ματαίωσης εμβολιασμών», τονίζει σε δήλωσή του, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, αλλά ποιος τους πιστεύει.

Καταγγελία ΟΕΝΓΕ: Αναβλήθηκαν 470 εμβολιασμοί υγειονομικών.

 Ερώτηση: Υπάρχει επώνυμος, μα πολύ ... επώνυμος, στο νοσοκομείο με αντίδραση από το εμβόλιο;


Δεν άφησαν εμβόλιο ούτε για δείγμα τα τρωκτικά του Μητσοτάκη

Είτε τα χρησιμοποιούν κρυφά στα «δικά τους παιδιά» είτε έκαναν την μαλακία και δεν τα διατήρησαν σωστά σε κατάψυξη με αποτέλεσμα να τα πετάξουν και να ακυρώσουν εκατοντάδες ραντεβού.

 


Ποιος να περίμενε ότι θα ήταν ανίκανη κι επικίνδυνη μια κυβέρνηση, που της πήρε "μόνο" 6 μήνες για να βάλει κάτω ένα κομμάτι ύφασμα, και να βγάλει μάσκες σε σωστές διαστάσεις;

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ποιο εμβολιο ιχνος?????το θεατρακι τους!!!!!!!!!!!! εχει ο καιρος γυρισματα φιλε και θα μαθευτουν πολλα!!!!! ουδεν κρυπτον υπο τον ηλιο

Ανώνυμος είπε...

Ανίκανοι, επικίνδυνοι και ηλιθιοι είναι όλοι αυτοί που ψηφίζουν όλα τα σουργελα του κυνοβουλιου, επανειλημμένα, δεκάδες χρόνια τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Εμβόλιο γιοκ
Ξεχάστε το. Αλλά λόγια Ν αγαπιόμαστε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...