Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια.


Ο Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξη του που δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας, εξαπολύει ολομέτωπη επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και των επιλογών του στα εθνικά θέματα.

Η επίθεση είναι σφοδρή. Ο τέως πρωθυπουργός ακυρώνει πλήρως τις πρωτοβουλίες Μητσοτάκη στα ελληνοτουρκικά και θεωρεί μεγάλα λάθος την έναρξη των διερευνητικών επαφών, που όμως ήδη έχει προαναγγείλει ο πρωθυπουργός! Επαναλαμβάνει την παλαιότερη φράση του σε συνέντευξη ότι «με πειρατές δεν κάνεις διάλογο», ή όπως την επαναδιατυπώνει «τον επεκτατιστή δεν τον κατευνάζεις», υπογραμμίζοντας ότι μόνο η αποτροπή αναχαιτίζει την Τουρκία.

Αναφορικά με τις Πρέσπες όμως η κριτική του είναι ακόμα πιο βαριά. Ο Αντώνης Σαμαράς θεωρεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης όχι μόνο δεν υλοποίησε τις προεκλογικές του δεσμεύσεις απέναντι στα Σκόπια, αλλά έχει γίνει πολύ πιο ενδοτικός ακόμα και από την κυβέρνηση ΣυΡιζΑ! Ο πρώην πρωθυπουργός επιμένει στην ιστορική του θέση για το Μακεδονικό, ασκώντας και στο πεδίο αυτό κριτική  στην παρούσα κυβέρνηση, που εκ των υστέρων αφενός χαρακτήρισε την συμφωνία «ιστορική», αφετέρου διακηρύσσει ότι «τηρεί και τιμά την Συμφωνία των Πρεσπών». Ο κ. Σαμαράς υποστηρίζει ότι η Συμφωνία δεν έλυσε κανένα πρόβλημα, απλώς το μετασχημάτισε και το έκανε πιο επικίνδυνο. Παράλληλα προανήγγειλε ότι όταν θα έλθουν προς κύρωση στην Βουλή τα μνημόνια με την Βόρειο Μακεδονία δεν θα τα ψηφίσει.

Με απλά λόγια ο Αντώνης Σαμαράς χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως εθνικά επικίνδυνο πρωθυπουργό, αναβιώνοντας μνήμες του 1993, καθώς και τότε με τη βοήθεια της ίδιας εφημερίδας, γκρέμισε πάλι μία κυβέρνηση Μητσοτάκη! Του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

 

Κόκκινες γραμμές Σαμαρά για τα ελληνοτουρκικά – Μήνυμα στο Μητσοτάκη


Τα 3 Όχι Σαμαρά ,24 ώρες πριν από τις διερευνητικές με τους Τούρκους

 

Σαμαράς απέναντι στους πρόθυμους...του "να τους δώσουμε κάτι, ώστε να σώσουμε τα υπόλοιπα"...

 

Διερευνητικές: Με ποιους συρόμαστε σε “διάλογο”; 10 γεγονότα που ΔΕΝ μπορούν να ξεχαστούν

 

Οι Γερμανοί μας σπρώχνουν στον γκρεμό με τις διερευνητικές

 

Τι είδους διάλογος μπορεί να γίνει με έναν κατ’ εξακολούθηση κλέφτη και εγκληματία πολέμου; Τον ισλαμοφασίστα Ερντογάν…

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι ποιος μπορεί να τον σταματήσει από την στιγμή που έχει σχεδόν όλα τα Μ.Μ.Ε και τα πολιτικά αποκόμματα στα χέρια του.Πρέπει να είναι κάποιος στραβός για να μην βλέπει ότι όλοι από την μια άκρη έως την άλλη έγιναν Μητσοτάκηδες.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μητσοτάκης πρώτα χάρισε την Ελληνική ΑΟΖ δεξιά του 28ου μεσημβρινού στη Τουρκία μέσω Αιγύπτου, αφού πρώτα έβαλε στο παιγνίδι το Ισραήλ με τον EAST MED. Στον επόμενο τόνο ΛΟΓΙΚΑ, το Ισραήλ αποδέχτηκε ή είναι σε σκέψη να γίνει ο ΕAST MED με συμμετοχή της Τουρκίας (δεν μπορεί να γίνει τέτοια συμφωνία, γιατί ο ΕAST MED δεν περνάει μέσα απο τη Τουρκική ΑΟΖ) απειλώντας την Ελλάδα πως σε άλλη περίπτωση θα στείλει το φυσικό αέριο του μέσω Τουρκίας. Στο κρίσιμο σημείο αυτό, ο Σαμαράς άρχισε να πηδάει σαν μαϊμού και να σηκώνει σκόνη για να κρύψει τις νέες αγαθοεργίες των Μητσοτάκη – ΜΚΟ – ΤΑΠ τσάμπα.Μπεεε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...