Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Αυτοί θέλουν να διαλύσουν την αγορά.

Την παράταση του σκληρού lockdown κατά μια εβδομάδα, μέχρι τις 18 Ιανουαρίου, ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς. Σύμφωνα με τον ίδιο, το lockdown έχει συμβάλλει στον περιορισμό της διασποράς και αυτό αποτυπώνεται στα επιδημιολογικά στοιχεία.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην παράταση του lockdown και στην παράταση αναστολής του click away, μετά και τις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων, οι οποίοι, στον αντίποδα πρόκριναν το άνοιγμα των Δημοτικών σχολείων και των Νηπιαγωγείων από την ερχόμενη Δευτέρα. Τα νέα μέτρα θα ισχύσουν από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου έως και τις 18 Ιανουαρίου, στις 6 το πρωί.

Καραντίνα μέχρι το Πάσχα και… βλέπουμε – Αν δεν εμβολιαστεί ο πληθυσμός δεν θα αρθεί το Lockdown

 

Μητσοτάκης: Θα γίνονται 8.000 εμβολιασμοί την ημέρα

Δηλαδή σε δύο χρόνια θα καθαρίσουμε τον ...υιό.


Ελπίζουμε ότι ο Κούλης έστω και την τελευταία στιγμή  πως είναι  αποφασισμένος να αποτινάξει από πάνω του τον ζυγό των ανυπόληπτων “ειδικών” και επιστημόνων οι οποίοι με τα μπρος-πίσω διέλυσαν την ελληνική οικονομία προκαλώντας ανήκεστο βλάβη στην αγορά. Την ίδια στιγμή βγαίνουν διαρκώς στα κανάλια και πουλάνε τρόμο για χάρη της τηλεθέασης.

Αναρωτιέται εύλογα κανείς που βρίσκει χρόνο ο κ. Σύψας να μελετά τις εξελίξεις γύρω από την πανδημία όταν όλες τις ώρες ξημεροβραδιάζεται στα κανάλια αμολώντας κοινοτυπίες.

Το ίδιο αναποτελεσματικός αποδείχθηκε και ο Σωτήρης Τσιόδρας τις εισηγήσεις του οποίου άκουγε ο Κυριάκος και ιδού που φθάσαμε. Είναι λογικό λοιπόν ο πρωθυπουργός να μην τους εμπιστεύεται πλέον. Ακόμη και για την μετάλλαξη του ιού καθημερινά οι “ειδικοί” μας λένε κάτι διαφορετικό.

Το κύριο μέλημα όλων είναι να βγουν στον Ευαγγελάτο, στον ΣΚΑΙ, στο κάθε χαζοκάναλο και με περισπούδαστο ύφος να ζητήσουν το lockdown να γίνει ακόμη αυστηρότερο. Πρόκειται για τη κατάντια των επιδημιολόγων οι οποίοι εξαιτίας της ανεπάρκειάς τους αντιμετωπίζουν τον ιό ως σχολιαστές στα χαζοκάναλα. Η γύμνια τους είναι επικίνδυνη για το κοινωνικό σύνολο

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι δήθεν ειδικοί, είναι άσχετοι και έχουν αποποιηθεί την ιδιότητα του ιατρού, προτείνοντας μέτρα για μια ίωση εντελως αντίθετα με την ιατρική λογική.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...