Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 10 Μαΐου 2022

Γρήγορα τα χάπια μου.

Μπουμπούκος.....Σήμερα πήγα στην οικία του για να καλωσορίσω έναν, εδώ και πολλά χρόνια φίλο μου. Ο ....δεν είναι απλώς ένας Ελληνικής Καταγωγής Αμερικανός αλλά ένας Έλληνας που όλη του την ζωή εργάζεται για την Φιλία και την Συνεργασία Ελλάδος/ΗΠΑ.

 

Αναγούλιασες κι εσύ, όπως εμείς, μήπως;

 

Η καταπρώτη δουλειά τού businessman τσουΤσούνη στην Ελλάδα, ήταν το να διαφημίση το εστιατόριο ενός συγγενούς του στην Πλάκα...

 

Τσα ! Νάτος κι ο τσου - Tsunis... Ο ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΟΜΟΓΕΝΗΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΟΟΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΟΥ ΠΑΪΑΤ... Το αρχικορόιδο, ο Τσούνης... που «στα χέρια του θα σκάσουν», όλα τα ανθελληνικά «έργα» και εγκλήματα τού Πάιατ, τής περιόδου 2016 - 2022.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο πάιατ φεύγει, το τζονυ γουόλκερ έρχεται.....

Ανώνυμος είπε...

Δεν βλεπω να ανασχηματιζεται ο Μπουμπου, μαλλον κατα το αμυνας θα τραβηξει...

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=nN1XPzKQ7TI

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΔΥΟ ΚΗΦΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΛΑΤΑΝΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΕΙΠΕΣ??????? ΩΧ..ΩΧ..ΜΠΟΛΙΑΡΗΣ ΔΗΛΑΔΗ...= ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ ΑΠΑΤΩΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕΧΡΙ ΚΟΚΚΑΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

Πόσοι στρατάρχες να μαζευτούν πια σε αυτό έρημο το Άμυνας; Μετά τον Χαρδαλιά Υφυπουργό Άμυνας λες να έχει και Υπουργό Άμυνας Άδωνι Γεωργιάδη. Κούγκι θα το κάνουν το υπουργείο, τύφλα να έχει ο άλλος στρατάρχης ο Πάνος Καμμένος που υπέγραψε στο ΝΑΤΟ για τα ΣΚΟ(Ρ)ΠΙΑ ως Βόρεια Μακεδονία και εδώ στην Ελλάδα το έπαιζε πατριωτική επανάσταση.

Ανώνυμος είπε...

Έστησε τον εμφύλιο και την εξέγερση και εφυγε αφήνοντας τον ποιο άχρηστο για αυτους διπλωμάτη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...