Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Μπάϊντεν σου έρχεται ο κατσικοπόδαρος . Λίγες οι μέρες σου .


Από τον Πούτιν περίμεναν την "Συντέλεια του Κόσμου", εμείς τους τον στέλνουμε...Να μάθουν άλλη φορά που πάνε και δίνουν. τα F16..

 

Κερδισμένος ο «επιτήδειος ουδέτερος» & χαμένος ο «πιστός και προβλέψιμος»

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην φοβάστε η Καμάλα Χάρις είναι ο θηλυκός Ομπάμα και η Πελόζι μια Χίλαρι ακόμα. Οι μόνοι περίπτωση να γλιτώσουν οι Αμερικάνοι είναι να ψηφίσουν ρεπουμπλικάνους για να σώσουν την χώρα τους.

HASAN είπε...

Ναι αλλα ο Ερντογαν ζει ......

Ανώνυμος είπε...

Είναι παραδοσιακή η πρακτική της Ουάσιγκτον με την... ''στυμμένη λεμονόκουπα'', που μετά δεν έχει αξία και πετιέται. Ο Κυρ. Μητσοτάκης, πραγματοποιεί το τελευταίο του ταξίδι στην Ουάσιγκτον, ως πρωθυπουργός. Οι Αμερικανοί, όταν στύβουν το λεμόνι, για τον χυμό, μετά πετούν την λεμονόκουπα, ως αχρείαστη. 'Ήταν και αυτός μίας χρήσης. Περισσότερο ''δεδομένος'' και από τον προκάτοχό του, ολοκλήρωσε την ''παράδοση'' της επικράτειας Ελλάδας ως αμερικάνικη βάση. Η ''αμυντική'' συμφωνία με τις ΗΠΑ υπηρετεί κομματικά συμφέροντα, αλλά όχι τα εθνικά. Η κύρωσή της στην Βουλή, ήταν το ''εισιτήριο'' για την επίσκεψη μετά 4 ημέρες στον Λευκό Οίκο για αναμνηστικές φωτογραφίες. Χωρίς αυτό το ''εισιτήριο'' δεν θα υπήρχε επίσκεψη. Η ''στρατηγική εταίρα'', με κυβέρνηση του ''δεδομένου-ημέτερου'' Μητσοτάκη, εν έγκρινε στην Βουλή την συμφωνία παραχώρησης της Ελλάδας ως... αμερικάνικη βάση, γνωστή και ως ''αμυντική συμφωνία'', την οποίαν υπουργοί της κυβέρνησης της ''εταίρας'' (της στρατηγικής), παρουσιάζουν ως... ''ιστορικό εθνικό επίτευγμα''!!!
Επόμενη κίνηση ΗΠΑ, να τα βρουν Μητσοτάκης-Ερντογάν γιά ελληνικές παραχωρήσεις στο Αιγαίο και αλλού. Το αίτημα θα διατυπωθεί 16 Μαΐου '22 στον Λευκό Οίκο.
Οι αναμνηστικές φωτογραφίες στον Λευκό Οίκο, για εντυπωσιασμό ''ιθαγενών'', ψηφοφόρων και μη, στην ''εταίρα'', πάντα κοστίζουν πολύ ακριβά για την Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

Όποιος και να ήταν πρωθυπουργός θα τον καλούσαν. Είναι για τα διακόσια χρόνια της ελληνικής επανάστασης,και όχι ότι είναι καλός πρωθυπουργός.το επόμενο κάλεσμα θα είναι για τα τριακόσια χρόνια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...