Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

«Είχαμε πιει πέντε μπύρες παραπάνω – Κάναμε μια μalakia σε λογικά επίπεδα»

 

Τι λέει η ιδιοκτήτρια της ψαροταβέρνας – Παρέμβαση Θεοδωρικάκου για την κακοποίηση του ζώου – Ο δράστης απειλείται με πρόστιμο 50.000 ευρώ σύμφωνα με τον νόμο

Οι Μαλακίες όμως πληρώνονται και μάλιστα ακριβά. Σου Υπενθυμίζω ότι ο βασανισμός ζώου αποτελεί κακούργημα και επιφέρει πρόστιμο έως και 50.000 ευρώ και ποινή φυλάκισης έως 10 έτη. Αλίμονο εάν όλοι οι μαλάκες ξεσπούσαν στις γάτες. Δεν θα είχε μείνει ούτε μία. Και καλά εσύ είσαι μαλάκας.Όλη η παρέα σου που χασκογελά το ίδιο είναι;

Συνελήφθη ο άνδρας που κλώτσησε τη γάτα στη θάλασσα

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το δίποδο που βλέπετε στο βίντεο γυρνάει το ανθρωπινο ειδος πριν απο το σταδιο του Homo Erectus. Μερικές χιλιαδες χρόνια πολιτισμου πέρασαν και δεν άγγιξαν. Τα διαγραφει μονοκοντυλιά ο ανεκδιήγητος παλιάνθρωπος. Το παλιοτομαρο.
Αυτολογοκρινομαι και δεν γραφω κατι αλλο. Βρεθηκε ποιος είναι και ενω στην αρχή εβριζε τωρα κατέβασε τους λογαριασμούς του στα social media και κλαψουριζει. Τετοιοι θρασύδειλοι ειναι ολοι αυτοι οι «νταηδες» που εξαντλουν την μαγκιά τους σε ανυπεράσπιστα πλασματα για να γελανε.
Επισης μαθαίνω οτι στην παρεα που απολαμβανουν και διασκεδαζουν με τον βασανισμό του γατιού ειναι και πρωταθλήτρια καρατεκα που εκπροσωπει την χωρα μας με τα εθνικα χρωματα. Φτου σου ξεφτιλισμένη.

Ανώνυμος είπε...

10 χρόνια φυλακή για την κλωτσιά.Για την εν ψυχρώ σφαγή των αμνοεριφιων,των χειριδιων η των μοσχαριων ποια πρεπει να ειναι η ποινη; φυσικα δεν ειμαι χορτοφαγος αλλα με εξοργιζει η υποκρισια της ψευδοηθικης κοινωνιας μας.

Ανώνυμος είπε...

Εκανε τη μαλακια για το χαβαλε αλλα δυστυχως υπαρχουν παρα πολλοι χειροτεροι αναμεσα μας, ποια γατα και ποιο σκυλο, ολα τους φταινε! Περιστερια σπουργητια λουλουδια δεντρα μελισσες, κολυμπουν και πετανε ο,τι σκατα εχουν παρει μαζι τους στην παραλια. Εχουν καταντησει τον Ελληνα να φθονει τα παντα! Το μονο που τους ενδιαφερει ειναι ο ατομικισμος τους!
Κατακριση για τους αλλους, εγω να περναω καλα και ο,τι με ενοχλει και δεν ανηκει στην δικαιοδοσια μου και στον ελεγχο μου πρεπει να εξαφανιστει! Ειδικα οι κωλογεροι και οι κωλογριες ειναι ο,τι χειροτερο μπορει να σου συμβει! Μαγκια και υστερια ατελειωτη! Και αφου βλεπουν οτι εισαι ετοιμος να τους την τρεσαρεις και να τους αφησεις μια και καλη στον τοπο τοσο πιο πολυ σε εξοργιζουν!

Ανώνυμος είπε...

Μεγαλέμπορος ναρκωτικών συνελήφθη με 67κιλα και είναι έξω από την φυλακή!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...