Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Ρε....Κατερίνα...δεν ήξερες...δεν ρώταγες;

Είδαμε χθες την πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου να παρασημοφορεί τον βασιλιά και τη βασίλισσα των Βέλγων με το Παράσημο του Μεγαλόσταυρου του Τάγματος του Σωτήρος και να παρασημοφορείται από τον βασιλιά Φιλίπ με το Παράσημο του Μεγαλόσταυρου του Τάγματος του Λεοπόλδου.

Απ’ όλα τα παράσημα που θα μαζέψεις αυτό να το φοράς πάντοτε, κυρία Σακελλαροπούλου. Για να βλέπουν όλοι οι άνθρωποι με μνήμη έναν κατακόκκινο λεκέ από αίμα πάνω στο λευκό κοστούμι σου. Είναι το παράσημο που φέρει το όνομα του «κτήνους», του βασιλιά Λεοπόλδου Β’ του Βελγίου. Του ανθρώπου που «πήρε» το Κονγκό ως προσωπική του αποικία και το μετέτρεψε σε κόλαση.

Το τάγμα του Λεοπόλδου, ο προσωπικός του στρατός από 20.000 μισθοφόρους, μαζί με τους μισθοφόρους που του παραχώρησαν οι εκπρόσωποι των εταιριών που εκμεταλλεύονταν το χαλκό, το καουτσούκ, τα διαμάντια, το ελεφαντόδοτο και άλλα πολύτιμα προϊόντα της αφρικανικής γης, μετέτρεψαν έναν πληθυσμό περίπου 25 εκατ. ανθρώπων σε σκλάβους.

Δουλειά μέχρι θανάτου. Οποιος δεν έπιανε τη νόρμα που καθόριζαν οι αποικιοκράτες μαστιγωνόταν με ειδικό μαστίγιο από δέρμα ιπποπόταμου. Αν ήταν… υπότροπος, μαστιγωνόταν μέχρι θανάτου. Οποιος αντιμιλούσε ακρωτηριαζόταν. Μαζί του ακρωτηριάζονταν και μέλη της οικογένειάς του, ακόμα και παιδιά. Oι αποικιοκράτες μισθοφόροι είχαν μετατρέψει τα ακρωτηριασμένα άκρα των Κονγκολέζων σε… μονάδα μέτρησης για προϊόντα!

 

Το παράσημο του «κτήνους» να το φοράς πάντα, κυρία Σακελλαροπούλου


 

Πήραν σηκωτή τη γυναίκα που διαμαρτυρήθηκε στον Μητσοτάκη

3 σχόλια:

HASAN είπε...

Τεκτων και μεγαλος παιδεραστης ο Λεοππολδος (αμα δεν εχει δουλεια ο διαολος).

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΙΤΙΕΥΣ είπε...

ΜΑ,ΞΕΡΕΙ ΞΕΡΕΙ , ΔΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΡΩΤΑ , ΤΟ ΑΝΕΡΑΣΤΟ ΚΟΥΝΙΤΙ ( Κ.Κ.Ε. Α.Ε. )

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΙΤΙΕΥΣ είπε...

ΣΙΓΑ ΚΑΛΕ , ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ , ΔΗΛΑΔΗΣ ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...