Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Πιθηκοπουστιές.

Δημήτρης Γάκης: «Ο ιός τηςευλογιάς των πιθήκων, είναι DNA ιός που σημαίνει ότι δε μεταλλάσσεται. Εάνδείτε μετάλλαξη, σημαίνει ότι έχει μπει ανθρώπινο χέρι»


Τα παιχνίδια της παγκόσμιας ελίτ – Τα 7 σενάρια πίσω από την ευλογιά των πιθήκων: Νέο βιοόπλο ή πλήρης κατάρρευση της οικονομίας;


Σύμβουλος ΠΟΥ: «Από το σεξ σε Gay Pride και rave party εξαπλώθηκε η ευλογιά των πιθήκων στην Ευρώπη»

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και τι δεν έχουν σκαρφιστεί τα Εβραίο καμπάλια και τα ερπετά προκειμένου να εγκαταστήσουν παγκόσμιο κυβερνήτη αυτή την παπαριά τον ψευτομεσσία τους.

Ανώνυμος είπε...

Συμπέρασμα: Όταν τα πιθηκοειδή κάνουν παρελάσεις τιμής μάλλον πρέπει να μιλάμε για πανδημία στην κοινότητα και στην κοινωνία.
Επειδή όμως μοιάζω κάπως βιαστικός ας μας απαντήσουν επί του θέματος η Ματίνα Παγώνη από τα παρατράγουδα και ο Βασιλακόπουλος που ξέρει από καλές ρομαντικές καντάδες.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?????????????

Απίστευτη «προφητική» δήλωση Κίσινγκερ το ’09 στον ΠΟΥ για τα εμβόλια: «Μόλις το κοπάδι αποδεχτεί τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, το παιχνίδι έχει τελειώσει»

EΦΗΜΕΡΙΔΑ,ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

http://greeknewsondemand.com/2021/11/17/%CE%B1%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%AF%CF%83%CE%B9%CE%BD%CE%B3/

ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...