Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Η διαφθορά είναι ...«ευλογία δια τον τόπον»

Toυλουπάκη στο Spiegel: Από την ίδρυσή της η Ελλάδα είναι μια χώρα, όπου η διαφθορά ευδοκιμεί ανεξέλεγκτα

 

Η ανατίναξη του αυτοκινήτου με χειροβομβίδα στελέχους του "Εσωτερικών Υποθέσεων"! Η καυτή δικογραφία με επίορκους αστυνομικούς και... πολλά ναρκωτικά. Η σιωπή Θεοδωρικάκου που κυνηγάει κατσικοκλέφτες και βγάζει ανακοινώσεις μόλις συλληφθούν.

 

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ με ονόματα και "καυτά" ερωτήματα! Με εντολή Θεοδωρικάκου σταμάτησε κάθε έρευνα για την δολοφονία Σκαφτούρου και Καραϊβάζ! Τις μεταθέσεις των διοικητών της δίωξης εκβιαστών και ανθρωποκτονιών τις έμαθε ο αρχηγός της ΕΛΑΣ ενώ ήταν σε υπηρεσιακό ταξίδι.

 

Νέα αναβολή για τις 27/5 στην δίκη με κατηγορούμενο τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και 2 ακόμα άτομα, στο τριμελές εφετείο για υπεξαίρεση 5.000.000 ευρώ! Η πρόεδρος της έδρας δήλωσε αποχή (!) και η αναπληρώτρια της ήθελε 15 μέρες να διαβάσει την δικογραφία!

 

Εντολή "δολοφονίας" στον βόθρο της δημοσιογραφίας για την αντιεισαγγελέα εφετών Βικτωρία Μαρσιώνη, από 2 εφοπλιστές με μαύρο ποινικό μητρώο, επειδή δεν "βολεύονται" με τις αποφάσεις της!

 

Από ποιον αγόρασε η Kiloman 49.184.124 και η Greenhill 54.815.876 μετοχες της Ελλακτωρ; Ποιος χρηματοδοτησε με 130.000.000 και που τα βρήκε; ...

 

Τα πρώτα δάνεια εξάρτησης της … ανεξαρτησίας

 

Η «επαναστατική» ανάγκη για δάνεια.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Focus: η Γερμανία πούλησε 100 παροπλισμένα τανκς στην Ουκρανία 70% ακριβότερα από την τιμή που είχαν πριν 6 χρόνια όταν ήταν ακόμη ενεργά. Γίνονται και "πολεμικές δουλίτσες".

Ανώνυμος είπε...

Η διαφθορά στην Ελλάδα είναι καλιεργημενη από παλιά μέσω της Εβραιομασονιας κύριοι. Αυτή και σήμερα την επιβλέπει και την επιτηρει. Η Εβραιομασονια στην Ελλάδα τα έχει δώσει όλα τα γκάζια της.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...