Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Ο ΗΠΑλληλος τους, μπέρδεψε την φανέλα με το σώβρακο.

Με μια ομιλία - ιστορική ντροπή ο Κούλης παρομοίασε τους ηρωικούς υπερασπιστές του με την Μαριούπολη και το νεοναζιστικό Τάγμα Αζόφ!

Όσο και αν ακούγεται ντροπιαστικό για την ελληνική ιστορία ένας Έλληνας πρωθυπουργός να παρομοιάζει τους ήρωες του 1821, όλους αυτούς που έχασαν την ζωή τους στις πολιορκίες της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου, με τους νεοναζιστές εγκληματίες του Τάγματος Αζόφ της Μαριούπολης.


Δεν πήγε ως Πρωθυπουργός, αλλα ως Μητσοτάκης


Η Κούλα Εφιαλτένσκι ,που πήρε δίπλωμα ηγέτη από τον ΠφούστροΣβάμπ δεν ξέρει για την έξοδο του Μεσολογγίου και τον γέροντα Καψάλη αλλά είναι πρόθυμος να πει ότι χρειάζεται για το καλό το δικό του και της Κωλο-Οικογένειας

 

ΚΡΙΜΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ

 

ΙΕΡΟΣΥΛΟΣ Μ@ΛΑΚΑΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ κ’ ΧΑΦΙΕΔΩΝ. Υπέρτατη εθνική προσβολή , η ομιλία του κατουρημένου βάτραχου στο Αμερικανικό Κογκρέσο των παγκόσμιων χασάπηδων. Ανιστόρητη και πρόστυχη σύγκριση , «Εξόδου του Μεσολογγίου» ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ και ΝΑΖΙΣΤΩΝ της Μαριούπολης . Χυδαία αναφορά για τους δούλους της κλασσικής Αθηναϊκής Δημοκρατίας

 

Βραβείο καλύτερης κωμωδίας...

 Κοκομπλόκο έπαθε ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν βρέθηκε απέναντι σε κανονικό δημοσιογράφο, στις ΗΠΑ, χωρίς να έχει διαβάσει από πριν τις ερωτήσεις, χαρίζοντας ένα ακόμα ξεκαρδιστικό βίντεο.

 

Το μεγάλο τρολάρισμα είναι ότι την ώρα που ο Μητσοτάκης βρισκόταν στον λευκό οίκο απέναντι στον πρόεδρο των ΗΠΑ, η Κατερίνα Σακελλαρόπουλου στο Βιετνάμ κατέθεσε στεφάνι στον Χο Τσι Μινχ, τον κομμουνιστή σφαγέα δεκάδων χιλιάδων αμερικανών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...