Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Ζήσε με τον ...μύθο σου.

Κοροϊδία με την επιστροφή του 60% των «κλεμμένων»: Εκατοντάδες χιλιάδες δεν θα πάρουν ούτε ευρώ – Δείτε ποιοι

 Σας έχω νέα... "Η ελάχιστη επιστροφή θα είναι 18 ευρώ και η μέγιστη δεν μπορεί να ξεπερνά τα 600 ευρώ" (Σκυλακάκης)

100 ευρώ τον μήνα επιστροφή για λογαριασμό ρεύματος που ξεπερνά τα 2.500 ευρώ! Δεν είμαστε στον πάτο. Ο πάτος είναι 2-3 μέτρα πιο πάνω.

«Η φθηνότερη ενέργεια είναι αυτή που δεν καταναλώνεται ποτέ»

Συνεπώς, μικρές αλλαγές στις συνήθειες μας, όπως μικρές αλλαγές στις ρυθμίσεις των κλιματιστικών μας, θα φέρουν αμέσως και χαμηλότερους λογαριασμούς. Έτσι βοηθούμε και το περιβάλλον αλλά και το πορτοφόλι μας».

Οπότε, μετά το θερμοσίφωνα (του κ.Σκρέκα), να προσέχετε και τα κλιματιστικά.

 

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ η μεγάλη απάτη με το «Χρηματιστήριο Ενέργειας»...

 

«Ήξεις αφήξεις…»Με δυο λόγια οι εξαγγελίες Μητσοτάκη ήταν από ανεπαρκείς, έως ασαφείς και αδιευκρίνιστες. -

 

Καταργεί δήθεν την ρήτρα αναπροσαρμογής για να μην πλουτίζουν οι πάροχοι ενέργειας οι οποίοι μέσα σε λίγους μήνες έγιναν πάμπλουτοι από αισχροκερδείς τακτικές με τις ευλογίες της ίδιας της ΝΔ…Μιλάμε το δούλεμα πάει σύννεφο…

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν το χαιρεσαι; Αφου αρεσει στον Ελληνα το δουλεμα! Δεν τον ηξεραν τον γουρλωματη και το σοι αυτου οι ψηφισαντες; Αλλαξε το μπουρδελοκομμα τους προσωπα; Οι ιδιοι ηταν επι Κωστακη οι ιδιοι επι Σαμαρα οι ιδιοι με τον γουρλωματη! Δηλαδη τι ανεμεναν;
Αρεσει το δουλεμα στον λαουτζικο! Σε ολα τα επιπεδα!
Ο προπονηταρας ο Πεπε και ο Πεπε και ο πιο γαμηστερος προπονηταρας που υπαρχει, ο τελειωμενος Μουρινιο ξανα σε τελικο ο... αποτυχημενος με ομαδα της πουτσας! Και ο προπονηταρας ο Πεπε που εχει φτιαξει την ομαδα με δικες του επιλογες σπαταλωντας 1 δις 600 εκατομμυρια σε μεταγραφες, τον ξανα ηπιε! Αλλα ο Πεπε ειναι ο προπονηταρας και ακολουθει απο πισω ο οχλος ΝΑΙΙΙΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ!
Δωσε στον Ελληνα παραμυθι, τσιμπαει σαν μαλακας! Παντου σε ολους τους τομεις, δεν υπαρχει σκεψη και κριτικη, ο,τι του πασσαρουν οι αλλοι!

Ανώνυμος είπε...

Εμείς τι φταιμε;

Ανώνυμος είπε...

ΈΝΑ ΚΌΜΜΑ ΕΊΝΑΙ ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΕΧΕΙ ΠΕΝΤΕΞΕΙ ΟΝΌΜΑΤΑ Ν. Δ. ΣΎΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ ΛΎΣΗ ΝΎΧΤΑ 25, ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΖΩΝΤΕ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΊΝΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΉΦΟ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΡΌΤΣΙΛΝΤ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΤΟΓΡΙΑΣ.
ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...