Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Φοβού την βιαστική μαμά δελφίνου, και Dώρα φέροντες.

Η απάντηση της Ντόρας Mπακογιάννη εχθές στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, «Αυτή τη στιγμή δεν ξέρει κανείς πότε θα στηθούν κάλπες, ούτε καν ο ίδιος ο πρωθυπουργός»! ήταν ότι χειρότερο μπορούσε να κάνει στον Κυριάκο, αλλά όπως και να το κάνουμε σαν καλή μαμά πρέπει να φροντίσει να πιάσει στασίδι και ο υιός, και μόνο εάν αποτύχει ο αδελφός θα πιάσει σειρά.Εξ΄ου και το υπόγειο ροκάνισμα με ανίερες συμμαχίες, που πέφτει σύννεφο.Έχει και την εμπειρία που απόκτησε από την Δημοκρατική Συμμαχία οπότε.....δεν θα μας φανεί καθόλου παράξενο να πέσει το μαύρισμα της αρκούδας από το Μπακογιαννεϊκο  στον Κούλη. Στην Κρήτη ξεκίνησαν να στήνονται πηγαδάκια.  

Οι σχέσεις της Ντόρας με τον Κυριάκο, πάντα ήταν «τεταμένες». Φυσικά η Ντόρα ως μεγάλη αδερφή και με την εμπειρία της, φρόντιζε πάντα να κρατάει τα προσχήματα, αλλά εδώ μιλάμε για άσκηση «φυσικής βίας», και για ένα βαθύτατα πολιτικό ράπισμα στο πρόσωπο του αδελφού από την αδελφή του. Μετά από αυτή την ξεκάθαρη δήλωση της Ντόρας, το ερώτημα δεν είναι πλέον πότε θα γίνουν οι εκλογές, αλλά ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο…

Ξεγυρισμένο 'άδειασμα' της Ντόρας Μπακογιάννη στον Κούλη ...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΣ .
ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ Ο ΓΕΡΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΕΡΠΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ .ΕΤΣΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΕΠΕΤΙΚΩΝ ΟΝΤΩΝ . ΕΒΑΛΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΗΘΕΝ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΝΤΕ ΟΤΙ Μ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ Η ΝΤΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΟΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ .

Ανώνυμος είπε...

@ 29 Μαΐου 2022 - 2:28 μ.μ.

Με προλαβες

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...