Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Υπάρχει έστω ένας μαλάκας που πιστεύει ότι μπορεί να αποχωρήσει;


Έριξε την κοτσάνα της πιθανής αποχώρησης, και την πήραν και την ..κάνουν …βόλτα. Δεν έχουν καταλάβει ακόμη πως και στον αέρα να τιναχτεί η χώρα δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει τα υπουργεία. Αυτός είχε κάνει σκοπό της ζωής του να μπει στο μεγάλο φαγοπότι, διότι εάν δεν γνωρίζετε το κάθε υπουργείο έχει ..πολλά λεφτά. Εκατομμύρια. Και τώρα θα φύγει; Και ποιος θα του δώσει τα λεφτά που θα χάσει ; Το πατριωτιλίκι; Aκόμα δεν τον …ξέρετε; σιγά σιγά. Θα τον μάθετε. Για να καταλάβετε πόσο γάτα είναι ο χοντρός, για να κάψει τον Κιλτίδη τον όρισε τιμητικά ( ούτε ψύλλος στον κόρφο του) ως…. υπεύθυνο Οργανωτικού του ΛΑΟΣ. Μια θέση που είναι …ηλεκτρική καρέκλα, διότι εκτός του ότι δεν υπάρχουν οργανώσεις, τα όποια ψώνια είναι, θέλουν να κάνουν τα δικά τους, με τους… δικούς τους , και για όλα θα φταίει ο …υπεύθυνος του οργανωτικού. Οπότε… φούμο στις εκλογές . Είναι η θέση που έχουν αλλάξει πάνω από δεκαπέντε άτομα τα τελευταία χρόνια, και όλοι έχουν… χαθεί στον …καιάδα.

Αλλάζει πάλι ρότα ο Καρατζαπαιρνεις ο οποίος αν μη τι άλλο αναδεικνύεται σε μετρ των θεαματικών αλλαγών. Τώρα, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την κυβέρνηση, ρίχνοντας τις ευθύνες σε άλλους. Ίσως και να αποχωρήσει από την κυβέρνηση Παπαδήμου ο πρόεδρος του ΛΑ.γ.ΟΣ. Μίλησε στη δημόσια τηλεόραση και τόνισε ότι δεν πρόκειται να σωθεί ο τόπος με το να παίζουν κάποιοι το "κρυφτούλι".

"Εάν δεν βγουν μπροστά οι άλλοι δύο εταίροι, πολύ φοβούμαι ότι "ναρκοθετείται" η όλη προσπάθεια. Αυτό θα με προβληματίσει πολύ κατά πόσο θα συμμετέχω πλέον", είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.


11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δε γαμιεσαι ρε ιχνος.κοιτα τα κλεψιμεικα του περισου και ασε το ΛΑΟΣ.γαμω το σταλιν σας.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι η ορθογραφία και θέλω να σας καταγγείλω για απόπειρα δολοφονίας μου.
Μόνο στην πρώτη παράγραφο του κειμένου σας: "...εάν δεν γνωρίζεται..... Το πατριωτιλίκι; Aκόμα δεν τον …ξέρεται;", τα ρήματα "γνωρίζετε" και "ξέρετε" τα έχετε κατακρεουργήσει!!!
Η ενημέρωση, εκτός από εξυπνάδες και κουτοπονηριές ΑΠΑΙΤΕΙ και σοβαρότητα.

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή αφου ολοι κλέβουν γιατι οχι και αυτος.Ωραια δικαιολογία ρε ανωνυμε φασισταρα

Ixnos είπε...

Μας συγχωρείτε πολύ για το ορθογραφικό λάθος. Εσείς μπορείτε Διαβάζεται τον έγκυρο και σοβαρό. Αλαφουζομπομπολα.η την Α1 που δεν κάνει …ορθογραφικά λάθη. Γιατί οι φασίστες πάντα βρίσκουν τα… ορθογραφικά λάθη των …άλλων. Το αν είναι αρπάχτρα ο αρχηγός τους δεν τους νοιάζει. Τους ενδιαφέρουν πρωτίστως οι…. τόνοι σαν τον Μπουμπουκο.

Ανώνυμος είπε...

Ε..ρε Μελιγαλά που χρειάζονται μερικά φασιστόμουτρα.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα θα φτιάξει ολόκληρο ..χωριό στην Κύπρο,οχι μερικά σπιτάκια που εχει.

Ανώνυμος είπε...

Τι σχέση μπορεί να έχει ρεεεεεεεεεεεεεεεεε το σχόλιο μου για τα ορθογραφικά σας λάθη, με την ιδεολογική μου τοποθέτηση;
Παρεπιπτόνντως έχω τόση σχέση, με τους Αλαφοζομπόμπολους και την Α1, όση έχετε εσείς με την ορθογραφία, και την Δημοκρατία.
Υ.Γ.:Ακόμα και η "απάντησή σας", επί του σχολίου μου, είναι γεμάτη με ορθογραφικά λάθη, αλλά αφού η διόρθωση τους είναι (κατά τη γνώμη σας) φασιστικό γνώρισμα, αφήστε τα όπως είναι προς δόξαν της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, που σας διακρίνει.

Κριτής όλων είναι οι αναγνώστες.

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη εσενα το μόνο που σε ενδιαφερει ειναι η...ορθογραφία ...παραμορφωμένε.

Ανώνυμος είπε...

Οι «αμόρφωτοι» Κολοκοτρώνηδες έφτιαξαν την χώρα, και οι μορφωμένοι την ξεπούλησαν. Γαμώ την αμερικανικοευρωπαϊκή μόρφωση σας χαφιέδες του διαδικτύου. .

Ανώνυμος είπε...

Ο …μορφωμένος κολεγιόπαις Βορίδης δίνει 400 εκατομμύρια στην sιemens

Ανώνυμος είπε...

το ixnos ειναι απο τα λίγα blogs που εχουν ελευθερα και ανοικτα τα σχολια του για να γραφουμε ολοι οτι γουσταρουμε . Λίγο ντροπη δεν βλαπτει για οσους μιλουν περι δημοκρατικοτητας

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...