Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Θέλουν να της φάνε το σπίτι για 100 ευρώ αλλά κουράγιο … ο γελοίος θα μειώσει τους μισθούς των υπουργών .




Tην ίδια ώρα που έρχεται η αποκάλυψη όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο ότι η εφορία άρχισε να κάνει προληπτικές κατασχέσεις ακόμα και για χρέος 100 ευρώ ,βγαίνει ο γερμανοδουλος  προσπαθώντας σαν ψευτοπολιτικαντης  που είναι να αποπροσανατολίσει τον κοσμάκη λέγοντας ότι θα περικόψει τους μισθούς των υπουργών κατά  30% ,λες και έπρεπε να παίρνουν μισθό. Ποιος τους ζήτησε να μας σώσουν ; Eθελοντες για το καλό μας δεν λένε ότι είναι: Oι εθελοντές δεν πληρώνονται. Εξάλλου αρπάζουν τόσα πολλά από τις προμήθειες των υπουργείων αφού με κάθε πράξη που υπογράφουν έχουν νομότυπο  μερίδιο ,που ο μισθός είναι ..ψίχουλα. Ένα μεσαίο υπουργείο αφήνει πάνω από 2.000.000 ευρώ μάσα στον υπουργό του τον χρόνο.
Όσο για το να μην βγαίνουν στα κανάλια η να μειώσουν τα κρατικά αυτοκίνητα ; E εκεί σκάσαμε στα γέλια με τον φαφλατά. Το λέει σε μια κυβέρνηση που δημιούργησε κατόπιν εντολών, με 39 υπουργούς και υφυπουργούς και μια ατελείωτη στρατιά συμβούλων διαδρομιστών παρατρεχάμενων χαραμοφάηδων που το νούμερο τους θα αγγίξει μερικά  μηδενικά.
Απομένει να δούμε εάν θα τηρήσει έστω για τα μάτια την χιλιο υποσχόμενη απόφαση του περί καθιέρωσης ασυμβίβαστου μεταξύ της ιδιότητας του βουλευτή και του υπουργού. Έχει προτείνει μάλιστα να συμπεριληφθεί η συγκεκριμένη αλλαγή και στην επόμενη συνταγματική αναθεώρηση.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είσαι ΠΟΛΥ άρρωστος.
Ούτε 24 ώρες πρωθυπουργός και σου φταίει για όλα ο Σαμαράς.
Είσαι ψυχασθενής άνθρωπε.

Ixnos είπε...

Τριάντα χρόνια συμμετέχει σε όλα τα δεινά της χώρας και στο φαγοπότι των αισχρών αρπαχταδόρων αρχής γεννωμένης από τα λεφτά που πήρε για να ρίξει τον Μητσοτάκη και από την Siemens για να φτιάξει την ΠΟΛΑΝ, και εσύ μας τον… ξεκινάς, από ...σήμερα. Ποιος είναι ο ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ; μήπως ήσουν στην ζούγκλα και τα αγνοούσες; .

Ανώνυμος είπε...

Τώρα θα μας λύσει τα προβλήματα η Βούλτεψη....


Καλά τα λες ιχνος!

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχεις δίκιο ixnos .Τώρα ασχολείτε με την πολιτική .Τα προηγουμενα χρόνια δούλευε για τους εργολάβοδοαπλεκομενους . Μερικοί Σαμαρήτες έχουν κόντη μνήμη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...