Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Πόσο ποιο μαλάκες μπορεί να γίνουν εκεί στο …antinews


Άλλο οι βούρτσες και άλλο οι π…. .Όταν ασχολείσε με τα πολιτικά και θέλεις να στηρίξεις εν γνώσει σου  έναν προδότη, λογικό είναι να κάνεις και απερίγραπτες γκάφες. Σήκωσαν ένα πόστ με τίτλο…Με τις υποθήκες των δανείων τι θα κάνει ο κ. Τσίπρας όταν μας τα χαρίσει; νομίζοντας ότι εκθέτουν τον Τσιπρα, αλλά ….θάβουν τον προστατευόμενο τους ΣΑΜΑΡΑ..  

Μεταξύ άλλων γράφουν.

«Ολική ή μερική διαγραφή των δανειακών υποχρεώσεων των υπερχρεωμένων νοικοκυριών”, υποσχέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας την περασμένη Παρασκευή, προσφέροντας απλόχερα σε εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις αυτό που θέλουν να ακούσουν. Ό,τι θα ξυπνήσουν ένα πρωί και δε θα χρωστάνε στις τράπεζες ούτε ευρώ.
Ωστόσο, η εξαγγελία Τσίπρα έχει κι ένα άλλο επικίνδυνο σημείο που σίγουρα το γνωρίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλιώς είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι.
Τα στεγαστικά κι επιχειρηματικά δάνεια κατά καιρούς τιτλοποιούνται και πωλούνται πακέτο σε ξένες εταιρείες που έχουν το χρήμα για να το κάνουν. Τους τελευταίους μήνες επίσης, ξένες εισπρακτικές εταιρείες κι όχι μόνο έχουν κλείσει deal με ελληνικές τράπεζες για να αγοράσουν τα δάνεια των Ελλήνων, επομένως και τις υποχρεώσεις αυτών.
Τι σημαίνει αυτό; Ότι μαζί με τα δάνεια οι ξένοι αγοράζουν και τις υποθήκες που έχουν αυτά. Άγγλοι, Γάλλοι, Γερμανοί, Αμερικανοί και ποιος ξέρει ποιοι άλλοι έχουν αυτή τη στιγμή στα χέρια τους τις υποθήκες των σπιτιών μας, των εργοστασίων, οικοπέδων, αποθηκών ή άλλου είδους περιουσιών των Ελλήνων. Πώς λοιπόν θα χαρίσει ο κ. Τσίπρας τα δάνεια, όταν οι υποθήκες είναι σε ξένα χέρια; Θα τις αγοράσει μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ μόλις γίνει κυβέρνηση;

 

Και ποιος ρε πανηλίθιε  Ζήση  είναι υπεύθυνος που παραχώρησαν τις υποθήκες του κοσμάκη στους τοκογλύφους; Ποιος συναίνεσε σε αυτό το έγκλημα ; Δεν έχει ευθύνη η πατρώνα ο ΣΑΜΑΡΑΣ που ψήφησε ..αβλεπί το μνημόνιο και μέσω αυτού, έγινε μια ακόμη μεγάλη απάτη αυτή  της κρυφά παραχώρησης των υποθηκών που είχαν στα χέρια τους οι κολοτραπεζίτες εις βάρος του κοσμάκη; Βγήκε ποτέ να καταγγείλει αυτό το τεράστιο εθνικό έγκλημα που διαπράχτηκε;

Εμείς και άλλοι το έχουμε καταγγείλει από πολύ παλιά, οπως μπορείτε να δείτε παρακάτω Ξέρεις ποιος έχει το δάνειο σου; Ίσως να είναι και… τούρκοι.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΤΙ.
Η ΤΙΤΛΟΠΟΊΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΌ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ / ΣΥΜΦΩΝΙΑ.
ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.

ΕΠΕΙΔΗ "ΟΥΔΕΝ ΕΣ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΟΥΔΕΝ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ"
ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ.
ΔΗΛΆΔΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΟΑΙΡΝΑΝ ΔΙΑΚΟΠΟΔΑΝΕΙΑ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...