Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Υπάρχει έστω ένας που πιστεύει πως τα τσιράκια της Μερκελ δεν θα κάνουν ψευτοκυβέρνηση;


«Βρίσκονται σε καλό δρόμο οι συνομιλίες με τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Πρέπει οπωσδήποτε εντός της προθεσμίας της εντολής που έχω λάβει από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας να σχηματιστεί η... κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας θα έχουμε ασφαλώς και νέες επαφές, είπε ο Αντώνης Σαμαράς μετά την συνάντηση με Βενιζέλο και Καμμένο. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς μετά τη συνάντησή του με τον Πάνο Κάμμένο δήλωσε ότι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν επιθυμεί καμία συνεργασία. Παράλληλα τον κατηγόρησε ότι δεν αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα των περιστάσεων και πρόσθεσε ότι επικαλείται κάθε είδους παράλογα προσχήματα.
Τα Μ.Μ.Ε  γράφουν ανερυθρίαστα. Η Ελλάδα αποκτά κυβέρνηση μέχρι αύριο, μετά τις ολονύχτιες έντονες παρασκηνιακές επαφές μεταξύ στελεχών ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και τις εξωτερικές παρεμβάσεις και πιέσεις που ασκήθηκαν, κυρίως από Ολάντ και Μάριο Μόντι προς Βενιζέλο, με τον οποίο από χθες τα μεσάνυχτα μέχρι σήμερα στις 10 το πρωί είχαν αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επαφές προς την κατεύθυνση να δεχθεί ο Βενιζέλος στήριξη κυβέρνησης Σαμαρά.
Δηλαδή είμαστε κανονική μπανανία.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ??? ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ..?? ΚΑΙ ΤΟ 1922 ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ 350.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ??

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά έλεος...
Την ακυβερνησία και το χάος θέλετε?
Τί θα κάνουμε? Θα πηγαίνουμε συνέχεια σε εκλογές?
Ο κόσμος ψήφισε.
Ας σχηματιστεί επιτέλους μία κυβερνηση, να ηρεμήσει λίγο ο κόσμος που έχει παγώσει και δεν κινείται φύλλο... και άν δεν πετύχει τπτ αυτή η κυβέρνηση, εδώ είμαστε....
Αλλά όχι πριν γίνει καν κυβέρνηση, να αρχίζετε το πετροβόλημα....

Ανώνυμος είπε...

Tέλειο μόνο το γνωστό κοντό Χιτλερικό μουστάκι του λείπει!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...