Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Πήρε το οσκαρ… καλύτερης παραπλάνησης



-Φιέστα - "μαϊμού" για τις κάμερες στην Ολυμπία οδό
Θρίαμβος! Σάρωσε τα βραβεία Οσκαρ το έργο «Ξεκίνησαν τα έργα της Ολυµπίας Οδού». Ο Αντώνης Σαµαράς µε το αστείρευτο ταλέντο κέρδισε επάξια το Οσκαρ καλύτερου ανδρικού ρόλου.
Ο χαρισµατικός Ευάγγελος Βενιζέλος γέµισε τη σκηνή µε την πληθωρική ερμηνεία του και µαζί µε τον χαρισµατικό Κωστή Χατζηδάκη και τον «πάντα σταθερή αξία» Νίκο Τσούκαλη µοιράστηκαν το Οσκαρ δεύτερου ανδρικού ρόλου. Οι χιλιάδες κοµπάρσοι-εργαζόµενοι µε φαντασµαγορικά εφέ είχαν στο... τσεπάκι την υπέρτατη διάκριση µε το Οσκαρ σκηνικών, ενώ το χειρουργικό µοντάζ δεν άξιζε τίποτα λιγότερο από το να γραφτεί στην ιστορία του κόκκινου χαλιού.
Έστησαν ολόκληρο εργοτάξιο που δεν υπάρχει για να δείξουν ότι η ανάπτυξη προχωράει. Σύμφωνα με τις απίστευτες καταγγελίες του κ. Τσελεπή  πρόεδρου του σωματείου εργαζομένων «Η Γαλαρία», ακόμα και στα χωματουργικά μηχανήματα είχαν κολλήσει ένα αυτοκόλλητο «βαφτίζοντάς» τα έτσι μηχανήματα της Ολυμπίας Οδού!
Το ΧΩΝΙ, ήρθε σε επικοινωνία με τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων, Θ. Τσελεπή. Οι απαντήσεις του αφοπλιστικές. «Τι θες να μάθεις; Οι άνθρωποι δεν έχουν το Θεό τους, έβαλαν γιλέκα της Ολυμπίας Οδού σε εργαζόμενους που έφερναν από τον "Μωρέα", τους κουβαλούσαν με πούλμαν».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλούμε τρίτη 30-4-2013 και ώρα 11 π.μ τους πολίτες να παραστούν στα εγκαίνια της σιδηροδρομικής γραμμής ,που θα ενώνει τη Ζάκρο με το Καστέλι Χανίων.Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι βουλευτές της Κρήτης ,Δωδεκανήσων,μέλη της Γερουσίας των Η.Π.Α και φυσικά η κυβέρνηση με επικεφαλής τον μπένυ πρόεδρο της ένωσης καλομελέτα και έρχεται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...