Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Ξεπληρώνουν …..γραμμάτια οι Γερμανοτσολιάδες.


Σε νέα δήλωση-βόμβα προέβη ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης αποκαλύπτοντας ότι η ρύθμιση για την ακύρωση δικαστικών προσωρινών αποφάσεων δεν αφορούσε μόνο τους Δημοσίους Υπαλλήλους. Εξηγώντας ότι προσπάθησαν να καταργήσουν το δικαίωμα των εργαζομένων που απολύονται να προσφεύγουν σε ασφαλιστικά μέτρα.
Με αυτή την κίνηση ο Αντώνης Ρουπακιώτης ξεφτιλίζει  σύσσωμη την υποτελή κυβέρνηση και ιδιαίτερα τον Γ. Βρούση, τον Α. Μανιτάκη και τον Γ. Στουρνάρα, οι οποίοι όπως φαίνεται γνώριζαν εκ των προτέρων. Επίσης αποκαλύπτεται συμπαιγνία και προσπάθεια παράκαμψης του υπουργού δικαιοσύνης.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης, μεταξύ άλλων. Υπογράμμισε ότι οι διατάξεις, όπως αυτές έφθασαν στο υπουργείο Δικαιοσύνης από τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο για να μελετηθούν, δεν αφορούσαν μόνο το δημόσιο τομέα, αλλά και τον ιδιωτικό τομέα. Όταν διάβασαν τις διατάξεις οι επιστημονικοί συνεργάτες του δεν πίστευαν στα μάτια τους.
Ο Αντώνης Ρουπακιώτης έκανε λόγο για τερατούργημα και επέμεινε, παρά τις αλλεπάλληλες ερωτήσεις, ότι δεν γνωρίζει ποιος «κατασκεύασε τέτοια ρύθμιση». Ξεκαθάρισε, δε, ότι κανείς δεν τον είχε ενημερώσει για τη ρύθμιση, ούτε κι εκείνος «βγήκε στη γύρα να ψάχνει» μετά ποιος την κατασκεύασε.
Ερωτηθείς για τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ο κ. Ρουπακιώτης δήλωσε ότι ο κ. Μανιτάκης κάνει μεγάλη προσπάθεια για να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει και συγκρούεται μεταξύ των δεσμεύσεων αυτών και της προσπάθειας να μην φύγουν πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι.
Υπογράμμισε, δε: «Δεν αποτελεί μνημονιακή υποχρέωση η κατάργηση της πολιτικής δικονομίας» και κάλεσε «να μην ευτελίσουμε εντελώς το κράτος δικαίου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...