Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Είναι είδηση τα …προαποφασισμένα;



Εμείς το είχαμε προαναγγείλει προ εβδομάδος με το πόστ Τρίχες .Η απόφαση έχει παρθεί. Πάει στον..πουράτο Μελισσανίδη διότι τις ανίερες συμφωνίες τις γνωρίζει όλη η ..μουγκή πιάτσα.

Την πρόταση της Emma Delta για τον ΟΠΑΠ φαίνεται πως εξετάζει το ΤΑΙΠΕΔ, σύμφωνα με το Reuters. Τι ανέφερε στο πρακτορείο ανώτατος αξιωματούχος.

Η Emma Delta φιγουράει ως ο μοναδικός έγκυρος υποψήφιος για ΟΠΑΠ για την εξαγορά ποσοστού 33% του ΟΠΑΠ ΟΠΑΠ είναι σύμφωνα με ανώτατο αξιωματούχο με γνώση της διαδικασίας, που επικαλείται το Reuters.
Όπως δήλωσε ο αξιωματούχος στο πρακτορείο, η Emma Delta, υπέβαλε την μόνη έγκυρη προσφορά.
Ο μοναδικός αντίπαλος της Emma Delta είναι το αμερικάνικο fund Third Point.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικονομική πρόταση της αμερικανικής Third Point περιείχε συγκεκριμένες παραδοχές που δεν πληρούσαν τους όρους του διαγωνισμού και για το λόγο αυτό κρίθηκε "άκυρη".
Σημειώνεται ότι η Emma Delta Ltd., είναι επενδυτικό κεφάλαιο το οποίο διαχειρίζεται η εταιρεία Emma Delta Management Ltd. με κύριους μετόχους τους Jiri Smejc (66,7%) και Γιώργο Μελισσανίδη (33,3%).
Σύμφωνα με πληροφορίες στο σχήμα μετέχει ο όμιλος Lottomatica και ο όμιλος Κοπελούζου με μικρό ποσοστό.
Αυτή τη στιγμή το Ταμείο Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας του Δημοσίου συνεδριάζει και αναμένεται σύντομα η επίσημη ανακοίνωσή του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...