Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Τα …site έχουν πολύ ψωμί για τα λαμόγια.



Το τρομακτικό ποσό  των  308.509,66 ευρώ θα κοστίσει στον Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου το στήσιμο και η λειτουργία ενός site για την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με δημοτικές δραστηριότητες. Πρέπει να έφαγαν καλά, και πολλοί .Βλέπετε τι …ανάπτυξη φέρνουν  τα… ΕΣΠΑ σε μερικούς ;
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος αναφέρεται ότι από τις 24 Απριλίου έχει ήδη υπογραφεί σύμβαση εκτέλεσης έργου με δύο εταιρείες, καθώς και ότι το έργο υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα - Πελοπόννησος - Ιόνιοι Νήσοι, στον Άξονα Προτεραιότητας "04 - Ψηφιακή Σύγκλιση και επιχειρηματικότητα Δυτικής Ελλάδας».
Αντικείμενο του έργου, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του δήμου, είναι:
«Αποτελεσματικότερη και γρηγορότερη ενημέρωση των πολιτών για πολιτιστικές, αθλητικές ή άλλες δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στην ευρύτερη περιφέρεια του δήμου
»Εξυπηρέτηση μέσω Ίντερνετ των Δημοτών και λοιπών ενδιαφερομένων σχετικά με τις υπηρεσίες του Δήμου
»Καταγραφή, κατάταξη και ενοποίηση σημαντικών πληροφοριών αναφορικά με τα θέματα του Δήμου και δημιουργία κεντρικού σημείου πρόσβασης σε αυτές τις πληροφορίες.
»Εξοικείωση των δημοτών με τις νέες τεχνολογίες.
»Βελτίωση των σχέσεων μεταξύ Δήμου - Δημοτών και δημιουργία ενός σύγχρονου καναλιού επικοινωνίας.
»Αύξηση της συμμετοχής του Δημότη στα θέματα του δήμου.
»Σημαντική εξοικονόμηση χρόνου και πόρων, τόσο για τους υπαλλήλους του δήμου, όσο και για τους Δημότες που θα χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της Πύλης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...