Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Εργατικό "ατύχημα" στην ξυλαποθήκη Ε.ΚΟΥΜΑΝΤΑΚΗ στο Ηράκλειο.



Αναστάτωση επικράτησε, το απόγευμα της Τρίτης, στην περιοχή της Φοινικιάς, στο Ηράκλειο, όπου ένας 18αχρονος  "κεραυνοβολήθηκε" από το ηλεκτρικό ρεύμα, στην προσπάθεια του να κάνει κάποιες εργασίες καθαρισμού φωτοβολταϊκων στην ταράτσα της επιχείρησης ξυλεμπορίας του Εμμανουηλ Κουμαντακη στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ ο οποίος είναι και πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να επιτρέπει να εργάζονται ανασφάλιστοι όπως ο 18αχρονος στο κτήριο του. Βέβαια σήμερα και κατόπιν εορτής μάθαμε ότι επισκέφτηκαν την επιχείρηση όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες για …έλεγχο, αλλά το κακό είχε γίνει.  Ο 18χρονος άνδρας διεκομίσθει στο ΠΑΓΝΗ και φέρει εκτεταμένα εγκαύματα στα χέρια, τα πόδια και τον κορμό, ενώ η κατάστασή του να χαρακτηριστεί  σοβαρή, καθώς η σοβαρότητα των εγκαυμάτων του 18χρονου οδήγησαν στην απόφαση των γιατρών να τον μεταφέρουν στην Αθήνα, στο νοσοκομείο ΚΑΤ, προκειμένου να αντιμετωπιστούν καλύτερα. Το μεσημέρι έγινε  η επιχείρηση για τη μεταφορά του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο αεροδρόμιο, από όπου τον παρέλαβε C-130. Η κατάσταση της υγείας του νεαρού ο οποίος χτυπήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα, στην προσπάθειά του να κάνει εργασίες στην ταράτσα της επιχείρησης χθες το απόγευμα κρίνεται σταθερή αλλά κρίσιμη.
Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι συνεληφθει και ο ιδιοκτήτης Εμμανουηλ Κουμαντακης και ο υπεύθυνος του συνεργείου για τον καθαρισμό των φωτοβολταϊκων που απασχολούσε τον ανασφάλιστο νεαρό, αλλά….. θα πέσει… θάψιμο.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι άνθρωποι είναι δολοφόνοι .Έκτισαν οικοδομή κάτω από την υψηλή τάση και η λαμαρινοταράτσα είναι στο ένα μέτρο από τα καλώδια. Ποιος τους το επέτρεψε;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...