Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Όταν πηδάς ….παλούκια ( από το ΛΑΟΣ στους ΑΝΕΛ) κάποιο θα σου μπει.




Πλακώθηκε με τον Τόμπρα της Γραμματείας Οργανωτικού των ΑΝ.ΕΛ. ΓΙΑΤΙ; Μα για την καρέκλα. Εκείνη ήθελε θα καθίσει στις καρέκλες των υψηλών επισήμων Υπουργών , Βουλευτών κ.λ.π. ενώ ο Τόμπρας της έλεγε ότι.... πρέπει να πάει πιο πίσω στις θέσεις των απλών μελών. Τι τόθελε ο Τόμπρας αυτό; Μιλάς έτσι σε γυναίκα; και μάλιστα σε άπιαστη καρεκλοκυνηγό; Από κεί και πέρα τα πράγματα πήραν τον ... δρόμο τους και η ….πηδηχτρούλα Ευγενία τον δικό της, στο.. πάτωμα μετά τις φάπες από τα αστράκια που έβλεπε. Οτι δεν έπαθε στο ΛΑ.Ο.Σ που θα τόθελαν πολλοί, τόπαθε στον Καμμενο όπου προσφάτως .. μετακόμισε.
Τώρα βγάζει και ανακοίνωση για να εξηγήσει τις..φάπες.

Μετά από την παράλογη και άνανδρη επίθεση που δέχτηκα από τον γραμματέα οργανωτικού Τόμπρα Κυριάκο, απαιτώ να υπάρξουν οι πειθαρχικές διαδικασίες στο κίνημά μας, οι οποίες...θα αποβάλλουν οποιονδήποτε προβαίνει σε ενέργειες τραμπουκισμών, που παραπέμπουν σε άλλες σκοτεινές εποχές της πολιτικής μας ιστορίας και δεν αρμόζουν σε πρωτοπόρα κινήματα, όπως είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Πρέπει στο κίνημα μας να κλείσουμε, τα μικρομάγαζα που δημιουργήθηκαν στα πλαίσια παλαιοκομματικών νοοτροπιών και πρακτικών.
Είμαι βέβαιη, ότι ο Πρόεδρος μας, Πάνος Καμμένος, μαζί με όλους εμάς, θα ηγηθεί ακόμα μια φορά, της προσπάθειας να αποδοθεί δικαιοσύνη και να αποβληθούν τα στοιχεία που δεν ταιριάζουν στις ιδέες, στις αξίες και στο ήθος του κινήματος μας.
Ο φόβος και η υποταγή δεν μας ταιριάζει.
Θέλει αρετή και τόλμη η Ελευθερία…. και η ..μεταπήδηση.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάντως ο νέος αρχηγός της εξελέγει δημοκρατικότατα δια....ΒΟΗΣ. Αυτό ρε πουστη το τροπάριο δεν το κόβουν. . Δια βοής είχε εκλεγεί και ο Παπανδρέου, δια βοης πάντα και ο χοντροκαρατζαφέρης. Όλοι οι διαβόητοι γαμιούνται δια…. βοής.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα μας ειναι τι θα κάνει ο Καμμενος που έδειραν γυναικα και μάλιστα εκ μεταγραφής απο το ΛΑΟΣ.Αν του φύγει τι θα κανει?Οσο δε για το δια βοής σε άλλα θέματα ε εκλογης ας πουμε μετρούσε και σε αλλα που βουιζε όλη η βαση για το τι γινόταν στο ΛΑΟΣ ο προεδρος ηγρόν αγόραζον ή ποιος ξέρει...
Οσο για την οικογενειοκρατία που έλεγε θα χτυπήσει έχουμε και λεμε Σκανδαλακης υιος βουλη,Αναγνωστου υιος βουλη,Βομπιρης το συμπεθεράκι βουλη είδες ο Γαλατας?Ε! ρε γαμημενη νοοτροπια και οι υπόλοιποι κουπί.Τώρα όμως άλλαξε ο τροχός θα το ευχαριστηθεί και ο φτωχός.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...