Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Ανάκριση στον Μητσοτάκη από τους… bloggers του.



Από το parapolitiki…. Είχα την τύχη να συντονίσω τη σημερινή ιστορική διαδικτυακή συνέντευξη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη σε νέους bloggers και χρήστες του Διαδικτύου. Όπως καταλαβαίνετε, πολύ σύντομα θα σας βομβαρδίσω με σχετικές αναρτήσεις. Θέλω μόνο να κάνω μια πρώτη διαπίστωση, πριν επιστρέψω σύντομα με τρόπο πιο αναλυτικό στα όσα συνέβησαν σήμερα: Ε λοιπόν ο άνθρωπος Δ-Ε-Ν  Π-Α-Ι-Ζ-Ε-Τ-Α-Ι. Είτε συμφωνείς μαζί του είτε διαφωνείς, δεν μπορείς παρά να τον αποθεώσεις για την σχεδόν αφύσικη διαύγεια σκέψης και τη δίψα του για ζωή, την οποία επιθυμεί να μοιραστεί με τον εντελώς νέο κόσμο των social media. Απέραντος σεβασμός.
Να μην αναφέρεστε ως.. blogers, διότι ….είσαστε επαγγελματίες του …χειρίστου είδους. Εμάς ασφαλώς δεν μας κάλεσε, διότι το πρώτο που θα τον ρωτούσαμε φορτικά είναι το πόσα χρόνια κρατά η κολόνια Siemens,και πόσα εκατομμύρια οικονόμησε από αυτή την… χρήση. Όσο για την διαύγεια είναι …σαν την κρατική .  Έχει …επιλεκτικές …αναλαμπές. Δεν ντρέπεστε μωρέ λιγάκι που θα μας πείτε και… απέραντος σεβασμός στον αρχιαποστάτη.
Κατά τα λοιπά κάνε κανένα  ξεμάτιασμα κύριε ..συντονιστή, γιατί δεν βλέπουμε… καλή συνέχεια μετά την ..λατρειακή επαφή σου, με… μαύρη γάτα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...