Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Έτσι έγινε ο πολύς Βγενοπουλος που έκανε μάθημα και …στην βουλή.




ΠΑΚΤΩΛΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΕ ΕΚΔΟΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ!
Ο Προβόπουλος ούτε αυτά τα “πήρε είδηση”; H πήρε και αυτός το κατιτίς του;

Καταγγελίες – σοκ στην Κυπριακή βουλή με την απόρρητη έκθεση της PWC που έκανε τον έλεγχο στην Marfin – Λαϊκή.
H Blackrock τα βρήκε αυτά τα δάνεια; Τα αξιολόγησε; Τα κοκκίνησε; Εάν ναι, τι κάνουν οι οικονομικοί εισαγγελείς σε αυτή την χώρα;
Χείμαρρος η βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου, με αποκαλύψεις για Ανδρέα Βγενόπουλο, Ζολώτα και “παχουλά” δάνεια .
“Γενναιόδωρος ο Βγενόπουλος”
Η Βουλευτής του ΑΚΕΛ Ειρήνη Χαραλαμπίδου, που κατέχει άκρως εμπιστευτική έκθεση της PWC για το δανειακό χαρτοφυλάκιο της Μαρφίν – Λαϊκής στην Ελλάδα, είπε ότι η έκθεση παραδόθηκε 23 Μαϊου του 2012 και σε αυτή καταγράφονται όλα τα δάνεια και οι προβλέψεις για τα ποσά (εκατομμύρια) που θα χάσει η τράπεζα.
Ο κ. Χαραλαμπίδου παρατήρησε ότι ο κ. Βγενόπουλος είναι πάρα πολύ γενναιόδωρος τραπεζίτης, εάν κρίνει κανείς – όπως είπε – από τον τρόπο με τον οποίο μοίραζε τα εκατομμύρια.
Πρόσθεσε ότι η κατάρτιση του κ. Βγενόπουλου στα οικονομικά και τραπεζικά θέματα μας έχει στοιχίσει πάρα πολύ ακριβά.
Η Βουλευτής του ΑΚΕΛ ανέφερε ότι ο όμιλος Ζολώτα, που είχε δάνεια ύψους με 720 εκατομμυρίων, με βάση την έκθεση της PWC καταγράφονται προβλέψεις απωλειών 496 εκ. για τον όμιλο Ζολώτα.
Δάνειο εκατομμυρίων σε δημοσιογράφο
Η κ. Χαραλαμπίδου είπε ακόμα ότι στην έκθεση της PWC καταγράφονται συγκροτήματα μέσων επικοινωνίας και δημοσιογράφοι στην Ελλάδα, οι οποίοι είχαν δανεισμούς ύψους εκατομμυρίων στη συγκεκριμένη τράπεζα χωρίς καμία απολύτως εξασφάλιση και με πρόβλεψη να χαθεί ολόκληρο το ποσό από την τράπεζα.
Απαντώντας σε ερώτηση, η κ. Χαραλαμπίδου είπε ότι οι αναφορές αφορούν μόνο την Ελλάδα και αναφέρθηκε σε περίπτωση δημοσιογράφου που είχε εξασφαλίσει δάνειο από τη Μαρφίν – Λαϊκή πέραν των δύο εκατομμυρίων με την πρόβλεψη ότι τα χρήματα έχουν χαθεί.
Η κ. Χαραλαμπίδου ανέφερε επίσης ότι χθες προέβη σε καταγγελία στη Γενική Εισαγγελία και παρέδωσε στοιχεία αναφορικά με την υπόθεση Βγενόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...