Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Το αν βρισκόμαστε υπό γερμανική κατοχή χωράει συζήτηση ;



Αθόρυβα, μέσα στη σιωπή και χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανείς, 5 πρώην μεγαλοστελέχη της  Siemens ήρθαν και κατέθεσαν στους Έλληνες  ανακριτές και στη συνέχεια έφυγαν σαν κύριοι. Ανάμεσά τους ο πολύς κ. Φόλκερ Γιουνγκ πρώην μεγαλοστέλεχος της Siemens και της Ιντρακόμ ο οποίος είχε στην κυριολεξία αποδράσει από τη χώρα όπως και ο Μιχάλης Χριστοφοράκος.
Την αποκάλυψη κάνει η Γιάννα Παπαδάκου στο ΒΗΜΑ της Κυριακής και είναι να γελάει κανείς με την κατάντια του ελληνικού κράτους.
Ο δραπέτης Γιουνγκ λοιπόν εμφανίστηκε στην ανακρίτρια Μαρία Νικολακέα στις 30 Οκτωβρίου του 2013-πριν 2 εβδομάδες- αφού πρώτα κατέβαλε εγγύηση 80.000 ευρώ για να αρθεί το ένταλμα που εκκρεμούσε σε βάρος του, από το 2010 που είχε γίνει Λούης.
Ο Γιουνγκ είπε στην ανακρίτρια "Δεν γνωρίζω κανένα υπάλληλο του ΟΤΕ, ούτε τον κ. Σκαρπέλη, αλλά επίσης κανένα αξιωματούχο. Δεν γνώριζα ούτε τον Αναστάσιο Μαντέλη, δεν είχα ποτέ καμία επικοινωνία μαζί του. Κατόπιν επιθυμίας του κ. Χριστοφοράκου επισκέφθηκα το 2002 μαζί του, τον υπ. Οικονομικών και τον υπουργό Μεταφορών, τον οποίων τα ονόματα δεν θυμάμαι. Επίσης την ίδια εποχή επισκέφθηκα τη δήμαρχο Αθηναίων. Ο λόγος των επισκέψεων ήταν για να βοηθήσει η Siemens την εκτέλεση των έργων στην Ολυμπιάδα..."
Αυτά είπε ανάμεσα στα άλλα και έφυγε σαν κύριος.

Υπόθεση Siemens Καταζητούμενος ο πρώην πρόεδρος της εταιρίας

Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Φόλκερ Γιουνγκ

Διαμάχη στην Εξεταστική για τη Siemens για τη διαφυγή του Φόλκερ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...