Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Τι αγοράζουν τα λαμόγια ; περίπτερο;



Σήμερα, Τρίτη, αναμένεται να κατατεθούν οι δεσμευτικές προσφορές για την εξαγορά του Αστέρα Βουλιαγμένης.
Στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού πέρασαν συνολικά 13 εταιρείες και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν δημιουργήσει τέσσερα σχήματα που θα υποβάλουν τις προσφορές.
Στους 13 επενδυτές που προκρίθηκαν στη β’ φάση περιλαμβάνονται το hedge fund Baupost που κατέχει ποσοστό 5,19% του ΟΠΑΠ, η εταιρεία Charterworld του εφοπλιστή κ. Λου Κολλάκη, το αμερικανικό fund Colony Capital, οι real estate developers Hines, η ICI, η ρωσική Strategic Initiative, η AGC Equity Partners, ο κινεζικός κολοσσός Fosun, ο τουρκικός όμιλος Dogus, η Lamda Development που έχει συμμετοχή και στον διαγωνισμό για το Ελληνικό και την έκταση της Αφάντου στη Ρόδο, η ΤΕΜΕΣ του κ. Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου, η Dolphin Capital Investors (DCI) του μητσοτακικού συγγενή κ. Μίλτου Καμπουρίδη, ο εφοπλιστής με τις 104 ofshore κ. Γιώργος Προκοπίου, και η γνωστή J&P Αβαξ.

Tο τίμημα αναμένεται να διαμορφωθεί κοντά στα 300 εκατ. ευρώ.
 

Το συγκρότημα που εκτείνεται σε έκταση 308 στρεμμάτων στη χερσόνησο του Λαιμού, στην περιοχή Μικρό Καβούρι, περιλαμβάνει τα ξενοδοχεία Arion και Westin Athens, τα μπάνγκαλοους και τη μαρίνα Βουλιαγμένης, όπως και το ξενοδοχείο Αφροδίτη που παραμένει κλειστό, καθώς και παραλία με ακτογραμμή 2.100 μέτρων και την παραλία του Αστέρα (με 1.600 μέτρα ακτογραμμή). Και ακόμα, όμορο ακίνητο του ΕΟΤ, εντός του οποίου βρίσκεται το πρώην ξενοδοχειακό συγκρότημα Αφροδίτη.



Οι "μνηστήρες" για τον Αστέρα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...