Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Κλέφτης ..μόνος ..ψάχνεται



Ελεύθερος όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό κυκλοφορεί ακόμα ο Γιάννος Παπαντωνίου, το όνομα του οποίου έχει εμπλακεί σε αμέτρητα σκάνδαλα, κατά την πολυετή θητεία του στα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας και Εθνικής Οικονομίας.
Πρόσφατη δημόσια παρουσία του ήταν σε ένα από τα ντιμπέιτ του London School of Economics.
Σε ερώτηση που του έγινε εκεί για το πως θα διαχειριζόταν ο ίδιος την σημερινή κρίση, στην Ελλάδα μίλησε με σκληρά λόγια τόσο για την Τρόικα όσο και για τους χειρισμούς της κυβέρνησης, τονίζοντας:
«Η απάντησή μου στην τρόικα θα ήταν εν μέρει “όχι”. Πρέπει να παραδεχθώ ότι η Ελλάδα έχει κάνει λάθη, γιατί είχαμε μια σειρά από πολύ κακές κυβερνήσεις στη χώρα τα τελευταία εννιά χρόνια… Δηλαδή μετά το 2004. Δεν θα διαπραγματευόμουν όμως με την τρόικα, όπως κάνει η σημερινή κυβέρνηση, λέγοντας πως δεν μπορεί να εφαρμόσει τα μέτρα που της προτείνει, γιατί δεν έχει όση κοινοβουλευτική δύναμη χρειάζεται. Τέτοιου είδους επιχειρήματα τα θέτεις σε άλλες κυβερνήσεις. Οχι στην τρόικα. Αντιθέτως, θα προσπαθούσα να τους πείσω ότι η στρατηγική τους είναι λάθος. Αν δούλευε, θα δούλευε, αν όχι, όχι. Ο χρόνος θα δείξει», όπως αναφέρει η Realnews σε σημερινό δημοσίευμά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...