Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Το ΙΣΛΑΜ είναι Θρησκεία της ΕΙΡΗΝΗΣ;



Προπαγανδιστικό βίντεο αναρτήθηκε στο Facebook, στη σελίδα AJ+, το οποίο παρουσιάζει τους μουσουλμάνους που ζουν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα ως καταπιεσμένους και καλεί τους φανατικούς ισλαμιστες σε "απελευθέρωση τους".

Και όλα αυτά σε μια εποχή που ο ισλαμισμός με ευθύνη της Δύσης δείχνει τα "δόντια" του!.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του βίντεο, που έχει τίτλο «Πουθενά να προσευχηθείς στην Αθήνα», στην ελληνική πρωτεύουσα ζούνε περίπου 300.000 μουσουλμάνοι, οι οποίοι δεν έχουν χώρο λατρείας εξαιτίας των "αντιμεταναστευτικών συναισθημάτων και της επιρροής της Ορθόδοξης Εκκλησίας".

Επισημαίνεται στο βίντεο ότι η Αθήνα είναι η μόνη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που δεν έχει τζαμί. Μα οι ίδιοι οι μουσυλμάνοι που διαβιούν στη χώρα μας (οι περισσότεροι παρανόμως) έχουν κάνει τα δικά τους τζαμιά. Οι δημιουργοί του βίντεο «προσπερνούν» με μοναδική ευκολία ότι αυτοί οι 300.000 μουσουλμάνοι είναι στη συντριπτική τους πλειονότητα λαθρομετανάστες, οι οποίοι παράνομα μπήκαν στη χώρα μας, άρα ως τέτοιοι κανονικά θα έπρεπε να είχαν απελαθεί και όχι να απαιτούν και τζαμιά, και τους ονομάζει -όλους αυτούς- «Έλληνες μουσουλμάνους» οι οποίοι δεν έχουν έναν τόπο να προσευχηθούν με ασφάλεια. Προσοχή στο πλάνο με τον Λυκαβηττό και ηχητική υπόκρουση τον ιμάμη να καλεί σε προσευχή τους μουσουλμάνους, μια εικόνα που στους Έλληνες προκαλεί αποστροφή, αφού δημιουργεί συνειρμούς με την οθωμανική κατοχή.

 Δείτε ΕΔΩ το βίντεο, το οποίο μάλιστα προβάλλεται και διακινείται μεταξύ φανατικών ισλαμιστών, ως απόδειξη για το πόσο «κακή» είναι η Ελλάδα. Κάποιοι παίζουν με τη φωτιά…

- Το ΙΣΛΑΜ είναι Θρησκεία της ΕΙΡΗΝΗΣ;

Επειδή ….ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ - ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ

ΔΕΙΤΕ τις Φωτογραφίες ΕΔΩ  για να καταλάβετε πόσο ..θρησκεία ειρήνης είναι το ΙΣΛΑΜ

ΠΡΟΣΟΧΗ - Μην το ΑΝΟΙΞΕΤΕ αν δίπλα σας υπάρχουν ΠΑΙΔΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...