Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Κάγκελα παντού για την προστασία …. δοσίλογων συνεργατών των γερμανών.



Συνδυασμένο με το βαρύ σκηνικό του καιρού, το ...εορταστικό κλίμα στο κέντρο του Ηρακλείου, όπου πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Στο Ρέθυμνο η δυνατή βροχόπτωση ανάγκασε τους διοργανωτές να ακυρώσουν την προγραμματισμένη παρέλαση. Για άλλη μια χρονιά, οι παρελάσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ήταν … ιδιωτικές!
Ούτε η χούντα δεν τόλμησε να είναι τόσο αισχρή και βέβηλη.
Συγκεκριμένα, οι εξέδρες των επισήμων είναι αποκλεισμένες σε απόσταση δεκάδων μέτρων από κάγκελα και παρατεταγμένους αστυνομικούς.
Μέσα σε έναν καγκελόφραχτο κλοιό  παρακολουθήσαν την παρέλαση οι επίσημοι και στην Κρήτη. Ήδη από χθες η Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο «τυλίχτηκε» από κάγκελα προκειμένου να γίνουν οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις αθλιότητα σε όλο της το μεγαλείο. Έφραξαν την πλατεία με κάγκελα για να περάσουν από την φρουρούμενη νομαρχία στον χώρο του μνημείου, και εν συνεχεία άλλον καγκελόφραχτο διάδρομο για να πάνε στην εξέδρα με αποτέλεσμα να κόψουν την πλατεία στην μέση. Και όλα αυτά γιατί; Για να φρουρηθούν οι Κεφαλογιαννης και Κεγκερογλου. Το φτύσιμο είναι λίγο.
Παράλληλα επί ποδός βρίσκεται μεγάλη αστυνομική δύναμη, σε όλο το νησί
Δεν έλειψαν και οι αποδοκιμασίες, κυρίως την ώρα που κατέθετε στέφανο εκπροσωπώντας την κυβέρνηση ο Υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου. Ωστόσο δεν είχαμε επεισόδια όπως άλλες χρονιές

Ακολούθησε η παρέλαση κατά μήκος της Λεωφόρου Δημοκρατίας από το ύψος του μνημείου Μάχης Κρήτης, προς την πλατεία Ελευθερίας, οδό Αβέρωφ, Πλατεία Κορνάρου, Κυρίλλου Λουκάρεως μέχρι το ύψος της πλατείας Αγίου Μηνά.



 

Θεσσαλονίκη: Έβαλαν κάγκελα μέχρι και στην παραλία...

 

ΔΙΑΛΥΣΗ ΠΑΝΤΟΥ - ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...