Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Άσε ρε Νικολακη δεν πείθεις.... ρίχνοντας το μπαλάκι στην εξέδρα.



O "τυχεράκιας" κ. Χρίστος Στοϊλος, Γενικός Διευθυντής της Tempo OMD Β. Ελλάδος έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο κι αυτό γιατί κερδίζει στους διαγωνισμούς του Enikos.gr. Ευτυχώς που δεν παίζει Τζοκερ και έχουμε ελπίδες , γιατί θα έκανε σκούπα στο χρήμα.
Ο "τυχεράκιας" κέρδισε ήδη ένα τετραήμερο στη Σκόπελο, ένα iPhone 6  κι ένα tablet MLS.
O   πρόεδρος της γνωστής διαφημιστικής κ. Εμμανουήλ Παπαπολύζος, ο διευθύνων σύμβουλος κ. Τάσος Μιχαλάκης και οι αναπληρωτές γενικοί διευθυντές κ.κ. Τάκης Φιλιππόπουλος και Σάββας Νικολάου θα πρέπει να αισθάνονται ήδη το άγγιγμα της τύχης.
Τα σχόλια στο διαδίκτυο για την σύμπτωση που θέλει μεγαλοστέλεχος διαφημιστικής να είναι serial lucky στους διαγωνισμούς του Enikos ανάγκασαν τον κ. Νίκο Χατζηνικολάου να δώσει μια εξήγηση αποκαλύπτοντας ότι ο κ. Στοίλος συνηθίζει να συμμετέχει στους διαγωνισμούς του Enikos.
Ιδού η σχετική ανάρτηση>
Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη διαδικτυακή συζήτηση, κυρίως στα social media σχετικά με τον διαγωνισμό του enikos.gr με δώρο ένα i phone 6. Νικητής του διαγωνισμού αναδείχθηκε ο κ. Χρίστος Στοϊλος.
Ο κ. Στοϊλος έχει συμμετάσχει και σε άλλους διαγωνισμούς και έχει κερδίσει σε ακόμη δύο .
Συνολικά έχει αναδειχθεί νικητής μετά από ηλεκτρονική κλήρωση σε τρεις διαγωνισμούς από τους 33 που έχουν γίνει έως και σήμερα.
Για τους διαγωνισμούς αλλά και την διαδικασία της κλήρωσης νικητή, υπεύθυνη είναι η Εταιρεία Avanyx με την οποία η Enikos A.E έχει σύμβαση συνεργασίας.
Το enikos.gr δεν παρεμβαίνει σε κανένα επίπεδο στη διαδικασία και κάθε φορά ανακοινώνει επίσημα το όνομα του νικητή.

Το enikos gr έχει ....μόνο ….ένα… επισκέπτη;



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΙΚΟΛΑΚΙ ΚΑΛΕ ΝΙΚΟΛΑΚΙ , ΤΙ ΦΡΟΥΤΑ ΒΓΑΖΕΙ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ .....???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...