Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Παπούλιας: προς θεού μην παρεξηγηθώ .Οι γερμανοί είναι φίλοι μας.



«Σήμερα είναι μια εξαιρετική ημέρα. Είναι ημέρα μνήμης, εξαιρετικής τιμής και σεβασμού σε αυτούς που το 1940 πολέμησαν και ανέτρεψαν τις φασιστικές ορδές του Μουσολίνι. Έδωσαν ένα μήνυμα στην Ευρώπη, ότι μπορεί η δημοκρατική Ευρώπη να επικρατήσει, και πράγματι ενίκησε».
«Σήμερα» συνέχισε ο δηθεν Πρόεδρος της Δημοκρατίας «ο ελληνικός λαός αγωνίζεται κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Εύχομαι, με ενότητα, με αλληλεγγύη, με αγάπη ο ένας στον άλλον, να ξετυλίξουμε τις αρετές εκείνες που ξετύλιξαν εκείνοι που αγωνίστηκαν και σκοτώθηκαν στα αλβανικά βουνά. Και αν ξετυλίξουμε αυτές τις αρετές μας, είμαι βέβαιος ότι θα ξεπεράσουμε και την κρίση».
Για αυτόν δεν υπάρχει γερμανική επίθεση δεν υπάρχουν εγκλήματα πολέμου  από τους σφαγείς Γερμανούς, δεν υπάρχει σχεδόν γενοκτονία αφού αφάνισαν ολόκληρα χωριά τα Ες –Ες, δεν υπάρχουν ακόμη και βιασμοί ,θανάτωση νηπίων, γερόντων , δεν υπάρχουν Καλάβρυτα, Βιάννος, Δίστομο, και πολλά άλλα απάνθρωπα «κατορθώματα» από τα σκυλιά τους Γερμανούς κατακτητές, παρά μόνο …..«Ιταλικές φασιστικές ορδές».    
Ο ξεφτίλας δεν τόλμησε να ψελλίσει ούτε μια τόσο δα λεξούλα για τα χιλιάδες θύματα των… υπάνθρωπων, για να μην συγχυστεί η αφεντικίνα του.


 

«Πίνουμε κανένα ποτηράκι;»...



 

Τα ατιμώρητα εγκλήματα των δολοφόνων της γερμανικής Μεραρχίας  Εντελβάις στην Ελλάδα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...