Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Αγενάκης : Εις υγείαν των κορόιδων.



Ο Αγενάκης αφού εξαργύρωσε άγρια τις απειλές του στον Σαμαρά , μας το παίζει τώρα ο προστάτης της Νουδουλας και ο μεγάλος αγωνιστής για την άνοδο της. Ακόμη όμως περιμένουμε την απάντηση για τα αμαρτωλά δάνεια, που όσο να είναι κάτι ωφελήθηκε και αυτός. Επειδή είδε μάλιστα ότι τα βυζιά της Όλγας έχουν ..πέραση ….τα πήρε …παραμάσχαλα.
27.12.2011
Ευθεία βολή κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη.
Ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, με ερώτησή του ζητά διευκρινίσεις, από τους υπουργούς Εσωτερικών και Οικονομικών για τα δάνεια και τις κρατικές επιχορηγήσεις που έλαβαν κόμματα τα οποία έχουν διαλυθεί, μεταξύ των οποίων και η Πολιτική Άνοιξη.
Στο έγγραφό του σημειώνει ότι εκτός από την τακτική και έκτακτη χρηματοδότησή τους, τα κόμματα της χώρας έχουν λάβει ως σήμερα -σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία- δάνεια από τις τράπεζες πάνω από 245 εκατ. ευρώ, για τα οποία έχουν εκχωρήσει ως εγγύηση την κρατική επιχορήγηση έως το 2016.
Υπογραμμίζει ακόμη ότι υπάρχουν και εν αναστολή πολιτικά κόμματα, όπως η Πολιτική Άνοιξη, τα οποία επίσης έχουν λάβει δάνεια, που δεν είναι σαφές εάν έχουν εξυπηρετηθεί.
Για την Πολιτική Άνοιξη, προσθέτει, ότι χρηματοδοτήθηκε από κρατική τράπεζα, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν τα δάνεια αποπληρώθηκαν ή ρυθμίστηκαν με κάποιο τρόπο.
ΑΚΟΥΣΤΕ  τι είχε  δηλώσει στις 12 Ιανουαρίου 2012 με αφορμή την ερώτησή του στην Βουλή, για τα τεράστια δάνεια και τις κρατικές επιχορηγήσεις που έχουν πάρει τα πολιτικά κόμματα, ο Βουλευτής Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Λευτέρης Αυγενάκης, για τον Αντώνη Σαμαρά και την Πολιτική Άνοιξη, που όπως αποκάλυψε, μιλώντας στο «Marconi Radio 96,1 F.M.», δεν έχει διαλυθεί, παρά αναστείλει την λειτουργία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...