Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Δεν αντέχετε ρε πούστη αυτή η πουτάνα η διαπλοκή.



Τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς  Μιχάλη Σάλλα, βράβευσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη ...
κ. Βασίλης Κικίλιας, την Τετάρτη, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Π. Μπακογιάννης» του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.
Ο κ. Βασίλης Κικίλιας εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον κ. Σάλλα για τη συνολική προσφορά του Ομίλου, προς την Ελληνική Αστυνομία, την τελευταία πενταετία, ύψους 1.692.194 ευρώ.
Το ανωτέρω ποσό έχει διατεθεί για την αγορά 95 μοτοσικλετών, 550 αλεξίσφαιρων γιλέκων και ηλεκτρονικού εξοπλισμού. Η τελευταία προσφορά του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς αξιοποιήθηκε για την απόκτηση 10 οχημάτων τύπου τζιπ, που εξυπηρετούν τις ανάγκες των Αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ).
Στην τελετή βράβευσης παρευρέθηκαν ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης, κ. Αθανάσιος Ανδρεουλάκος, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Τσακνάκης Δημήτριος, ο υπαρχηγός του Σώματος, αντιστράτηγος Παπασπύρου Σπυρίδων, ο προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου, αντιστράτηγος Τσουβάλας Κωνσταντίνος, ο γενικός επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, αντιστράτηγος Γεωργόπουλος Ηλίας, οι προϊστάμενοι Κλάδων, καθώς και διευθυντές Διευθύνσεων του Αρχηγείου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...