Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Αυξήθηκαν οι κάτοικοι στην Κρήτη κατά 700 άτομα.. σε μια μέρα.



Δόθηκε μας είπαν οι αρμόδιες αρχές, «σήμα να αρχίσει η μεταφορά των μεταναστών στην Ιεράπετρα καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση της 7ης ΥΠΕ !Κρήτης διαπιστώθηκε κατ’ αρχήν, ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σοβαρού μεταδοτικού νοσήματος, που θα μπορούσε να επηρεάσει τη Δημόσια Υγεία στη χώρα μας». Και βέβαια επικεφαλής της όλης επιχείρησης αυτής ο πρώην Κρητικάρχης κι αγαπημένος της ψοφοδεξιάς Σερ. Τσόκας, που τί κι αν χάνει στις εκλογικές μάχες? Πάντα το κόμμα θα του έχει μια ανοιχτή πόρτα και μια πολυθρόνα έτοιμη για να εισπράττει κι εν μέσω κρίσης τους παχυλούς μισθούς που παίρνουν ολοι εξ” άλλου σε παρόμοια πολιτικά σαλόνια.

Μας είπαν οι τοπικές αρμόδιες αρχές μ” επίσημη ανακοίνωσή τους  και  συγκεκριμένα για τον αιμορραγικό πυρετό Ebola ότι:  «δεν υπάρχει κανένα ύποπτο ή ενδεχομένως πιθανό περιστατικό ebola μεταξύ των επιβατών»!!!   Και ποιός τους πίστεψε, όμως??? Ποιός???  Εξ” άλλου βάσει του πρωτοκόλλου που οι ίδιοι οι πολιτικάντηδες του δικομματισμού έχουν υπογράψει, δεν θα μπορούσαν και να μην τους δεχτούν ως επίσημα «φιλοξενούμενους» – εμείς τους ονομάζουμε : «μόνιμους λάθρο» που θα αναβαθμιστούν με τον καιρό σε «μόνιμους και με τη βούλα κατοίκους» αυτής της δύσμοιρης πατρίδας, εξ” αιτίας των πολιτικών που την κυβερνούν!

 Και συνεχίζει η ανακοίνωση:  

«Νωρίτερα  άνδρες του λιμενικού που επιβιβάστηκαν στο πλοίο και προχώρησαν σε περισσότερες από 15 συλλήψεις.
Οι συλληφθέντες δεν είναι μόνο μέλη του πληρώματος καθώς ,σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Flashnews.gr, λίγα λεπτά μετά την επιβίβαση των ανδρών του λιμενικού στο πλοίο σημειώθηκε συμπλοκή με μαχαίρια μεταξύ των μεταναστών. Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο και για τραυματίες.   Στην Ιεράπετρα έχουν μεταβεί ο Διοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Αντώνης Γρηγοράκης και ο Υποδιοικητής Γιώργος Λυρώνης.»

Εδώ να πούμε πως: «χέστηκε η φοράδα στ” αλώνι», αφού πήγαν και οι δύο μαζί !!!!!!

Φανταστείτε, ακόμα δεν βγήκαν από το σαπιοκάραβο οι λάθρο και τράβηξαν τα μαχαίρια!!!  Και ποιός ξέρει και τι άλλο οπλισμό θα  είχαν κρυμμένο … Φανταστείτε τι έχει να γίνει στη Κρήτη, όταν αυτοί οι εξαθλιωμένοι λαδώσουν το έντερό τους για καλά και πάρουν λίγο τ” απάνω τους!!!

ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΩΝ αρμόδιων  ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:

«Σε ετοιμότητα επίσης βρίσκονται, εκτός των υγειονομικών μονάδων του Νομού Λασιθίου και τα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών των νοσοκομείων του Ηρακλείου ΠΑΓΝΗ-ΒΓΝΗ.
Να σημειωθεί πως χθες μια έγκυος γυναίκα που επέβαινε στο πλοίο ,παρουσίασε προβλήματα και παρελήφθη από ελικόπτερο Super Puma το οποίο την μετέφερε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου και από εκεί με ασθενοφόρο διακομίσθη στο ΠΑΓΝΗ, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται και είναι καλά στην υγεία της.
Η μεταφορά των μεταναστών στο κλειστό γυμναστήριο της Ιεράπετρας που είναι έτοιμο για την προσωρινή φιλοξενία των 700 ανθρώπων, έχει ξεκινήσει.
Συνεργεία του δήμου έχουν καθαρίσει τον χώρο ενώ οι Σαμαρείτες έχουν μεταφέρει κουβέρτες, στρώματα και κλινοσκεπάσματα, ενώ έχουν ετοιμαστεί και ροφήματα και κολατσιό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης θα διατεθεί κονδύλιο ύψους 300.000€ για δαπάνες σίτισης, καθαριότητας και όποιες άλλες ανάγκες προκύψουν.»  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...