Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Βόμβες Μελισσανίδη για Μαρινάκη





Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, κήρυξε … πόλεμο στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Β. Μαρινάκη!
“Ζητώ από τους εισαγγελείς να ανοίξουν τα τηλέφωνα του κυρίου Μαρινάκη για να διαπιστώσουν ποιος είναι ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης”, είπε ο ισχυρός άνδρας της Ενωσης και συνέχισε:
“Με όποιους και να μίλησα, μπορείτε να μου πείτε πώς ο Κύριος Μαρινάκης τα γνωρίζει όλα αυτά; Πώς είναι δυνατόν, από το κρεβάτι του πόνου, ο Ζωγράφος να του τα μεταφέρει χαρτί και καλαμάρι; Ταυτόχρονα η γραμματέας του Μαρινάκη ειδοποίησε τον κ. Σαρρή!”

Θα έχουν πόλεμο πρόσθεσε ο “τίγρης”: “Ας με κάνουν ύποπτο, ας με κάνουν ένοχο. Ξεκίνησαν πόλεμο θα τον έχουν. Αυτοί που κατέστρεψαν το ελληνικό ποδόσφαιρο ας κοιτάξουν στον καθρέφτη όχι τον Μελισσανίδη. Όταν ήμουν πρόεδρος στην ΑΕΚ αυτά που μπορούσα αυτά κέρδισα. Δεν υπήρχε καμία αμιφσβήτηση σε αυτή την ομάδα. Αυτή την ΑΕΚ θέλουμε να ξαναφτιάξουμε αλλά σε ένα καθαρό ελληνικό ποδόσφαιρο”.
Παντελονιάζουμε και λέμε ότι είμαστε επενδυτές: “Τι καραμέλα είναι αυτή συνέχεια, οι επενδύσεις κι οι επενδύσεις. Ε βέβαια, αν βγάζουμε κάθε χρόνο 60-70 εκατομμύρια από το ποδόσφαιρο, 30 από το Τσάμπιονς Λιγκ, πουλάμε και 2-3 παίκτες, παντελονιάζουμε και λέμε ότι είμαστε κι επενδυτές!”



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...