Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Σωπα ρε μεγάλε. Μόνος σου το σκέφτηκες;



Ρε Γλέζο…ο ...κουμπαράς να είναι καλά ,και ..προδότες ….υπάρχουν .Τσατσόπουλοι ,Ψαριανοί και λοιπή συμμορία είναι ….έτοιμη να σκύψει.

Την εκτίμησή του ότι η παρούσα Βουλή δεν αποκλείεται να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας εκφράζει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Αγορά, ο Μανώλης Γλέζος ξεκαθαρίζει ότι για να λάβει κάποιος πρώην βουλευτής ή υπουργός του ΠΑΣΟΚ το εισιτήριο της συμμετοχής στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ δεν αρκεί μια απλή δήλωση μεταμέλειας, ενώ αν γίνουν -όπως τονίζει-εκλογές θα παραιτηθεί από το ευρωκοινοβούλιο για να είναι υποψήφιος στην περιφέρεια Κυκλάδων ως βουλευτής.
Ειδικότερα, για το θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, υποστηρίζει ότι πρώτον «εξαρτάται από το οικονομικό και πολιτικό σύστημα, ελληνικό και ξένο αν θέλει ή δεν θέλει τον Αντώνη Σαμαρά» και δεύτερον ότι «ειδικά οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν θέλουν εκλογές τώρα , γιατί χάνουν μισθολογικά και συνταξιοδοτικά κέρδη και οφέλη ενώ δεν είναι καθόλου βέβαιο για αυτούς ότι θα επανεκλεγούν».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...