Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Είπαμε να κάνετε δωράκια, αλλά εσείς το …παραχέσατε



Μας διαφημίζουν για επιτυχημένες αποκρατικοποιήσεις τα "δωράκια" τους στον όμιλο Λάτση! Πήρε το Ελληνικό 2 δισ. φθηνότερα από την πραγματική του αξία (σύμφωνα με το ΤΕΕ). Κέρδισε έκπτωση 650 εκατ. από το IBC (Golden Hall).

Μας παρουσίασαν τον Λάτση ως µεγάλο επενδυτή, που βοηθά τη χώρα να βγει από το τέλµα. Κι όµως, κατά τη διετία 2012 – 2014, µόνο αυτός «βοηθήθηκε»... Αγόρασε το Ελληνικό κατά 2 δισ φθηνότερα από την αξία του, ενώ και απ' το Golden Hall κέρδισε έκπτωση τουλάχιστον 640 εκατ. ευρώ!
Η Lamda Development αγόρασε το καλύτερο «φιλέτο» της Ευρώπης σε τιµές... Βραχατίου Κορινθίας! Ητοι µε 92 ευρώ/τ.µ. δόµησης, αντί για 492 ευρώ/τ.µ.!
Κερδισμένος κατά 2 δισ. ευρώ (!), από την προκλητική εύνοια της κυβέρνησης Σαµαρά, βγήκε ο όµιλος Λάτση στην περίπτωση της εξαγοράς του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, αφού σύµφωνα µε έκθεση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ) η Lamda Development αγόρασε το καλύτερο «φιλέτο» της Ευρώπης σε τιµές... Βραχατίου Κορινθίας! Ητοι µε 92 ευρώ/τ.µ. δόµησης, αντί για 492 ευρώ/τ.µ.!
GOLDEN DEAL ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ GOLDEN HALL!
Τουλάχιστον 640 εκατ. ευρώ από µισθώµατα για 90 έτη κέρδισε (και πάλι, όλως περιέργως...) η Lamda ∆οµή του Σπύρου Λάτση στο IBC (International Broadcasting Center), το ∆ιεθνές Κέντρο Ραδιοτηλεόρασης των Ολυμπιακών Αγώνων επί της Λεωφόρου Κηφισίας, το οποίο έχει µετατραπεί σε... Mall των πλουσίων (Golden Hall).

ΠΗΓΗ : ΤΟ ΧΩΝΙ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...