Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Θα ψηφίσει ανάλογα με ..τα φράγκα που θα πάρει.



Εάν καλύπτουν την χασούρα ίσως το ..δει….»δημοκρατικά» και για το καλό του τόπου. .
Νέες διαστάσεις παίρνει η κόντρα Καμμένου-Μελά με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ ότι θα ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας κατά «οικονομική συνείδηση».
Ο πρόεδρος του κόμματος είχε προειδοποιήσει χθες ότι θα «αποκεφαλίσει» όποιον δώσει ανάσα στη μνημονιακή κυβέρνηση με ψήφο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Σε σημερινές δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ωστόσο προχώρησε ακόμα ένα βήμα ζητώντας από τον Παναγιώτη Μελά να παραδώσει την έδρα του.
«Εμάς άλλα μας έχει πει ο Μελάς στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι πιέζεται και από τους δημοσιογράφους. Αυτός θα αποφασίσει τι θέλει να κάνει. «Αν κάποιος από τους ΑΝΕΛ παραβιάσει την απόφαση δεν έχει θέση στους ΑΝΕΛ. Χθες οι ανεξάρτητοι βουλευτές είχαν μια σύσκεψη. Αρκετοί από αυτούς δήλωσαν ότι θα ψηφίσουν Πρόεδρο. Η θεωρία των μαξιλαριών φαίνεται να επιβεβαιώνεται. Ή τα βρήκαν ή είχαν απειληθεί. Δεν ξέρω αν είναι η μοναδική περίπτωση Μελά. Έχω δει τα πάντα. Έχω δει ανθρώπους να ορκίζονται και να ορκίζουν τους συναδέλφους του και την άλλη μέρα να αλλάζουν στάση. Έχω δει το ΣΔΟΕ να μπαίνει στους βουλευτές των ΑΝΕΛ και σε λίγες ημέρες να αποχωρούν από τους ΑΝΕΛ. Έχω δει εμφανείς και αφανείς εκβιασμούς» πρόσθεσε.
 Μελάς: «Δεν παραδίδω την έδρα»
Από την πλευρά του, πάντως, ο κ. Μελάς πέρασε στην αντεπίθεση χαρακτηρίζοντας απαράδεκτες τις απόψεις περί αποκεφαλισμού του κ. Καμμένου. Μάλιστα, δήλωσε πως εάν τελικά διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ, δεν θα παραδώσει την έδρα του. «Εγώ πήρα τις ψήφους στον Πειραιά, γιατί να δώσω την έδρας» διερωτήθηκε ο κ. Μελάς.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Nτροπή στον κ. Μελά!! Φτάνει πια Παναγιώτη Καμμένε! Στείλε όλα τα απορρίμματα μακριά από το κόμμα!Χρειάζεσαι ανθρώπους σταθερούς και όχι σαπάκια του συστήματος. Όσο για τον αργυρώνητο γιατρό Μελά ο Πλάτωνας έλεγε ότι όταν η επιστήμη χωρίζεται από το ήθος και την αξιοπρέπεια και την δικαιοσύνη και όλες τις αρετές γίνεται πανουργία. Ντοπή σου Μελά... Άντε χάσου...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...