Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Ρε παλιο-ρεμάλια πότε θα συνεννοηθείτε επιτέλους; Και με το άσπρο, και με το μαύρο;




«Το μαύρο χρήμα και η διαφθορά στην πολιτική, ζουν και βασιλεύουν. Αυτή όμως η υπόθεση δωροδοκίας μέσω...
Facebook, δεν μου φαίνεται σοβαρή», έγραψε ο Δημήτρης Παπαδημούλης στο Τwitter, με αφορμή, την φερόμενη απόπειρα χρηματισμού της βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Σταυρούλας Ξουλίδου, από τον Γιώργο Σούκουρα.

ο Πάνος Σκουρλέτης είπε…. .
 «Πρόκειται για μια σοβαρή καταγγελία, σε ένα τόσο σοβαρό θέμα – δεν ξέρω κατά πόσο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα – και αντί να δούμε ακριβώς τι συμβαίνει, να δούμε αν είναι λάσπη, αν είναι ψέμα, αν είναι αλήθεια, βγαίνει ο κ. Καρύδης και λέει ο κ. Παππάς είχε...ενημερωθεί…. ούτε για το όνομα δεν είχε ενημερωθεί ο κ. Παππάς» .
Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί αυτή την αναφορά τέτοια ώστε να ξανανοίξει η υπόθεση, όπως σωστά έγινε, όπως το αξιολόγησε και ο Άρειος Πάγος, και να δούμε αν έχει πραγματικά βάθος, αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αν η  υπόθεση είναι σοβαρή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Εγώ δεν ξέρω πώς γίνονται οι δωροδοκίες, η Ν.Δ ως παράταξη μπορεί να έχετε το “know how” για το πώς γίνονται οι δωροδοκίες. Εγώ, επειδή δεν ξέρω, νομίζω ότι όταν τα πράγματα τίθενται έτσι με δημόσιο τρόπο, η δικαιοσύνη οφείλει να ερευνά, όπως πολύ σωστά έκανε. Και θα δούμε αν είναι σοβαρή ή όχι» τόνισε ο Πάνος Σκουρλέτης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...